Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. február 2-4.: A Bika élete megváltozik vasárnap estig, a Vízöntő egész hétvégén szerencsés lesz

2024. február 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. február 2-4.: A Bika élete megváltozik vasárnap estig, a Vízöntő egész hétvégén szerencsés lesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Február első hétvégéje nagy lehetőségeket, újrakezdéseket és lezárásokat hoz a csillagjegyeknek.  Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A csillagok arra biztatnak: légy bátran őszinte, és vállald fel a véleményedet, az érzéseidet. Könnyen lehet, hogy ez jelenti most egy kapcsolat vagy projekt sikerét, esetleg egy probléma megoldását. Ne aggódj, Kos, nem fogod megbánni, ha így cselekszel.

Bika

Most vagy soha, kedves Bika. A sors feldobja neked a labdát, a kérdés az, hogy mihez kezdesz vele. Itt a lehetőség megvalósítani a céljaidat és megszabadulni mindattól, ami hátráltat, esetleg rossz hatással van rád. Ha te is úgy akarod, akkor az egész életed megváltozhat hétfőre.

Ikrek

Ahogy a Nike mondja: „Csak csináld!" A hétvége elegendő belső erőt hoz egy cél vagy álom megvalósításához. Sőt, még a lehetőséget is megadja neked, szóval minden adott lesz ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél. Hogy döntesz Ikrek, megéri a fáradtságot?

Rák

Úgy érzed, eljött valaminek a vége. Egy szenvedélyprojekt vagy egy kapcsolat a végét járja, és itt az ideje, hogy lezárd. Érdemes alaposan átgondolni a dolgot, és felsorolni a döntésed előnyeit és hátrányait. Fontos, hogy a döntésednek tényeken kell alapulnia, nem érzelmeken.

Oroszlán

Nem akarsz belenyugodni valamibe, ami nem jó. A hétvégi energiák a változás szükségességét erősítik benned, hogy előrehaladj az életben. A következő napokban sor kerül néhány lezárásra és egyúttal új kaland kezdetére is, aminek köszönhetően már sokkal hitelesebben fogod élni az életedet.

Szűz

Keresve sem találhatnál jobb hétvégét a szálak elvarrásához. Fejezed be a függőben lévő ügyeidet, projektjeidet, hogy jövő héten már igazán tiszta lappal kezdhess. Persze igyekezz úgy beosztani az idődet, hogy vasárnap délután már átadhasd magadat az édes semmittevésnek.

Mérleg

Ez a hétvége tökéletes ahhoz, hogy olyan dolgokat csinálj, amik tényleg jólesnek. Ideje sorozatokat darálni, könyveket falni, kirándulni a szeretteiddel vagy a kedveseddel romantikázni. Biztos lenne ezer másik „fontosabb” dolgod, de mikor máskor szánnál időt ezekre a lélekemelő tevékenységekre?

Skorpió

Ideje megtenni azt, amiről tudod: meg kell tenned. Különösen szombaton érdemes, mikor a Hold még a jegyedben van. Bármilyen terved, vágyad is legyen, ne habozz megvalósítani. Azért ügyelj arra, hogy csak egyik nap legyél szuperproduktív, és szánj időt a pihenésre is.

Nyilas

Eljött az igazság pillanata. A hétvégén kiderül, ki az igaz barát, és ki nem az. Talán még a párodról is kiderülhet, hogy a Nagy Ő-vel van dolgod vagy sem. Ne légy szomorú, ha egyesek kilépnek az életedből, inkább gondolj arra: így legalább átadják a helyüket azoknak, akik igazán boldoggá tesznek majd téged.

Bak

Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg a hétvégén, akik munkát adhatnak neked, esetleg az ügyfeleiddé vagy befektetőiddé válhatnak. Érdemes a napokban kapcsolatokat építeni és ápolni, éppen ezért, ha meghívnak egy rendezvényre vagy programra, ne mondj rá nemet!

Vízöntő

Igazán a sors kegyeltjének érezheted magadat a hétvégén, Vízöntő. Mindenben szerencsés leszel. Összejönnek a kimondott és kimondatlan vágyaid. Olyan érzésed lehet, mintha az egész univerzum - a környezeteddel együtt -, igyekezne boldoggá tenni téged. Talán így is van!

Halak

Szeretnéd bővíteni tudásodat a spiritualitással, filozófiával vagy más lenyűgöző területtel kapcsolatban. Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy kiolvass egy-két könyvet a választott témával kapcsolatban vagy megpróbálj meditálni, jógázni, esetleg sétálni egy jót a természetben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves