Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akit nagy meglepetés ér a szerelemben

2024. január 29.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia szerelem horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit nagy meglepetés ér a szerelemben
© Shutterstock

3 csillagjegyre fontos napok várnak.


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegyet nagy meglepetés ér a szerelemben. Most eláruljuk, hogy milyen fordulatokra, váratlan helyzetekre számíthatnak a szerelmi életüket illetően. Az biztos, hogy nem fognak unatkozni a szerencsések! 

Bika

Mostanáig úgy érezted, hogy semmi érdekes nem történik, de most több ember is megjelenik az életedben, és velük együtt a romantika is. Lesz azonban valaki, aki különösen nagy benyomást tesz rád, és nagyon hamar levehet a lábadról. Talán itt van az a személy, aki mellett hajlandó lennél elköteleződni.

Oroszlán

Egy régi szerelem tér vissza az életedbe, de most már mindketten teljesen mások vagytok, és érettebbek egy komoly kapcsolatra. Elképesztően izgalmas napok elé nézel, és a partnered által saját magadat is jobban meg fogod ismerni. Ne félj megmutatni az érzéseidet! 

Nyilas

Megismersz valakit egy barátodon keresztül, aki azonnal vonz magához. Sikerül magadat is jobban megismerned, és sokkal bátrabb leszel. Rengeteg meglepetés fog érni ebben a kapcsolatban, de a barátaid és a családod is látni fogja, hogy mennyire jól érzed magad ennek a személynek a társaságában.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves