Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánló

5 könyv, amit el kell olvasnod februárban

2024. február 01.

4 perc olvasás

ELLE

könyv kultúra könyvajánló
 5 könyv, amit el kell olvasnod februárban
© Shutterstock

Ezeket a könyveket mindenkinek bátran ajánljuk. 


Itt az új hónap, és mi már tudjuk is, hogy mit szeretnénk olvasni februárban. Most megmutatjuk az 5 legjobb könyvet, amelyeket kár lenne kihagyni a bekuckózos hideg estéken. Ha te is az olvasás szerelmese vagy, akkor ez a cikk neked is készült. 

1. Argylle

Írta: Elly Conway

Megjelenés: 2024. február 01. Maxim könyvkiadó

Ha egy kis izgalomra vágysz... A kritikusok szerint a legjobb kémtörténet Ian Fleming óta. Íme, a leírás: Minél jobb a kém, annál nagyobb a hazugság. Egy luxusvonat, ami Moszkva és egy sorsfordító találkozó felé száguld. Egy CIA-repülő, amit lelőnek az Arany Háromszög dzsungelében.Egy náci gyűjtemény, mely Nyugat-Lengyelország elérhetetlen hegyeiben rejtőzik. Egy hiányzó műkincs, a világ nyolcadik csodája, mely már hét évtizede eltűnt. Egyetlen esély a megváltásra... 

lira.hu

2. Szerelem és egyéb szavak 

Írta: Christina Lauren

Megjelenés: 2024. február 05. 21. Század Kiadó 

Te is úgy hiszed, hogy ami a szívben történik azt sosem lehet kiradírozni? Macy, aki gyakornok lett egy gyermekklinikán elhatározta, hogy hozzámegy egy idősebb, de jómódú férfihoz. A szívére azonban nem hallgatott. Azonban megjelenik az életében Elliott, élete első szerelme, aki annak idején a világot jelentette Macy számára. Azonban Elliott egy nap alatt vallott szerelmet, és törte össze a lány szívét. Vajon lehetnek még boldogok? 

lira.hu

3. Ház a fenyvesben

Írta: Ana Reyes

Megjelenés: 2024. január 22. Next21 Kiadó 

Ha egy drámai történetet szeretnél olvasni, akkor a Ház a fenyvesben lehet a tökéletes választás számodra.  Maya végzős volt gimiben, amikor a legjobb barátnője, Aubrey egyik pillanatról a másikra holtan rogyott össze egy Frank nevezetű enigmatikus figura jelenlétében, akivel azon a nyáron állandóan együtt volt. Eltelik 7 év, és Maya Bostonban él. Ott a barátja, aki imádja, de Maya titokban szerfüggő, hogy el tudja viselni a múltbeli történés súlyát, az emlékezetkihagyásokat, a magyarázat nélkül maradt tragédiát. Felbukkan neki a Youtube-on egy videó, amiben egy fiatal nő hirtelen összecsuklik, és szempillantás alatt meghal. A helyszín egy étkezde, a nővel átellenben nem más ül, mint Frank. Emiatt Maya hazatér a szülővárosába, hogy újra átélje azt a végzetes nyarat, amikor elveszítette a legjobb barátnőjét. Fontos azonban, hogy felkeresse Franket, aki még mindig ott él a fenyvesben.

lira.hu

4. Az első hazugság

Írta: Ashley Elston

Megjelenés: 2024. február 15. General Press Kft.

Reese Witherspoon könyvklubjának ajánlásával itt Az első hazugság, amit érdemes lesz elolvasni. Evie Porternek mindene megvan: fehér kerítéssel körülvett kertes ház, puccos baráti társaság és a tökéletes férfi. Csak egyetlen bökkenő van: Evie Porter nem létezik. Kiderül, hogy nő Mr. Smithtől, a titokzatos, ismeretlen kilétű főnökétől kapta ezt a személyazonosságot egy új megbízatás miatt, hogy kiderítsen mindent egy louisianai kisvárosról és az ott élő emberekről. Különösen egy Ryan Sumnerről. 

lira.hu

5. Rosszkor, rossz helyen

Írta: Gillian McAllister

Megjelenés: 2023 Alexandra Könyvesház KFT.

Ha egy sötét történetetet szeretnél, akkor a Rosszkor, rossz helyen neked való. Izgalmakból biztosan nem lesz hiány. 2022-ben egyébként az év thrillerjének választották. A Bookline oldalán ez a leírás áll a könyvvel kapcsolatban: Megpillantod: épp beszélget valakivel. Aztán nem hiszel a szemednek: szórakoztató és életvidám tini fiad váratlanul leszúrja az idegent. Nem tudod, kit döfött le. Nem tudod, miért történt. Csak annyival vagy tisztában, hogy fiadat gyilkossággal vádolják. Jövője már az előtt véget ért, hogy elkezdődhetett volna. Összetörten dőlsz az ágyba aznap éjszaka. Ám reggel, amikor kinyitod a szemed... más napra ébredsz. A gyilkosság előtti napra. És ez így megy tovább... Valahol a múltban ott rejtőzik a válasz - a gyilkosság oka. És kaptál egy esélyt, hogy megakadályozd...

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves