Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. november 10-12.: A Kos elképesztően szerencsés lesz, a Szűz kapcsolatát próbára teszi a sors

2023. november 10.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. november 10-12.: A Kos elképesztően szerencsés lesz, a Szűz kapcsolatát próbára teszi a sors
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napokban lehetőségük adódik a csillagjegyeknek, hogy áttörést érjenek el életük bizonyos területein. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Most bármi, amit a fejedbe veszel Kos, az sikerre van ítélve. A csillagok jóformán mindenben támogatnak, így  nagy áttörést érhetsz el a szerelmi életedben, de akár a karrieredben, a céljaid megvalósításában is. Te is érezni fogod, hogy most minden könnyen összejön, és valósággal sz öledbe hullanak a sors ajándékai.

Bika

Úgy érzed, egyedül már nem tudsz tovább megküzdeni bizonyos problémákkal, vagy nem fogod tudni egymagad elérni a céljaidat, ezért segítséget kérsz. Nagyon bölcsen teszed, Bika, meg is fogod kapni a szükséges támogatást a szeretteidtől. Ugyanakkor arra is alkalmas a hétvége, hogy kiöntsd a szívedet, és megoszd másokkal az érzéseidet.

Ikrek

Az egész hétvégédet telezsúfolod programokkal. Izgalmas, szórakoztató napok várnak rád Ikrek, értékes eszmecserékkel. Esténként pedig lelkizésre szánhatod magadat a szerelmeddel vagy egy hozzád közel állóval, megosztva a félelmeidet és a jövővel kapcsolatos terveidet. Légy nyitott a választott bizalmas meglátásaira!

Rák

Jó, ha őszinte vagy önmagaddal, Rák, beleértve azt is: idén hogyan bántál a testeddel. Ha változtatnod kellene a szokásaidon vagy az egészségeden, most itt az alkalom, hogy megtedd. A Merkúr belép a Nyilasba, a wellness szektorba december 28-ig, így itt a lehetőség a gyógyulásra és a megerősödésre.

Oroszlán

Készen állsz arra, hogy romantikus programokat iktassatok be a hétvégére a szerelmeddel. Ereszd el a fantáziádat, mert minél több új dolgot próbáltok ki, és új élményekkel gazdagodtok, annál szorosabb lesz a kapcsolatotok. De most a szinglik is hajlandók megnyitni a szívüket a szerelem előtt, és ez bizony azt jelentheti: randira mehetnek.

Szűz

Talán elbizonytalanodtál azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi párod mellett szeretnél-e maradni. Az is lehet, ő az, aki elbizonytalanodott. A sors most alaposan próbára teszi a kapcsolatotokat, és az a legfontosabb, hogy őszinték legyetek. Az egyedülállókra is hasonló lecke várhat, mikor őszintének kell lenniük - minimum önmaguk előtt - az érzéseikkel kapcsolatban.

Mérleg

Nagyon fontos, hogy vigyázz magadra! Úgy érzed, bármilyen célt elérhetsz most, amit csak akarsz. Ez rendben is van Mérleg, de óvakodj attól, hogy túlhajtsd magad, különben az egészséged látja kárát. Mielőtt bármibe is belefognál, rád férne egy kis pihenés és feltöltődés. Tökéletes lenne ez a hétvége a kiránduláshoz vagy a wellnesezéshez.

Skorpió

Van egy szenvedélyed, és egy célod. Megtalálod a módját annak, hogy egyesítsd a kettőt, de legalábbis megvalósítsd őket, és az is lehet: pénzt is csinálhatsz belőlük. Igazán fontolóra vehetnéd a saját vállalkozás indítását. Érdemes lehet megosztani másokkal a terveidet, mert akadhat közöttük olyan, aki a segítségedre lehet!

Nyilas

Bizonyos dolgok elérhetetlennek tűntek az utóbbi időben, mint például az anyagi biztonság, egy saját otthon vásárlása. De most akár a legnagyobb vágyad is elérhető közelségbe kerülhet. Ha lehetőséged adódik megszerezni, akkor ne habozz, és ha kell, fogjatok össze az egész családdal a sikerért!

Bak

Végre lehetőséged adódhat megvásárolni valamit, amire régóta vágysz, Bak. Ez nemcsak luxuscikket jelenthet, hanem akár ingatlanvásárlást is. Ezenkívül olyan pozitív pletykákat hallhatsz, amiknek eleinte nem adsz sok hitelt, de miután csakugyan bekövetkeznek, már nem lesz más választásod.

Vízöntő

Az elmúlt néhány hónapban lehetetlennek érezted, hogy megfogd a pénzt, de most végre sikerrel járhatsz. A következő napokban olyan lehetőségek merülhetnek fel, amik plusz bevételt hozhatnak a konyhára. Az anyagi biztonság tudata pedig jótékonyan hat majd a családi életre is, és sokkal nyugodtabbak lesztek.

Halak

Bűntudatot érezhetsz néhány rossz döntésed miatt, amit korábban hoztál, kedves Halak. De ez egy olyan időszak is, amikor rengeteget tanulhatsz a hibáidból, és megoszthatod másokkal is a bölcsességedet. Ha így teszel, sokkal jobban fogod érezni magadat a következő napokban.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves