Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. december 8-10.: A Bika párja gyerekre vágyik, az Ikrek visszautasíthatatlan ajánlatot kap

2023. december 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. december 8-10.: A Bika párja gyerekre vágyik, az Ikrek visszautasíthatatlan ajánlatot kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Ez a hétvége feladja a leckét a csillagjegyeknek és lesz min gondolkodniuk. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Fontos döntést kell hoznotok a szerelmeddel, ami a jövőtöket érinti. Mindenképpen őszintének kell lenned önmagaddal és a partnereddel is. Ezenfelül a jelenlegi égi energia segít közelebb vinni a céljaidhoz. Fantasztikus lehetőségeket kaphatsz vagy megtalálhatod a keresett megoldásokat.

Bika

Csodás hangulatban telik a hétvégéd, Bika. Lesznek benne izgalmak, új élmények és meglepetések is. Két romantikázás között a partnered felvetheti a családalapítás vagy még egy gyerek ötletét. Nagyon fontos, hogy ez egy alaposan átgondolt döntés legyen, bármennyire is jólesik, amit hallasz.

Ikrek

Jól kezdődik a hétvégéd, és még annál is jobban alakulhat, mert egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapsz. Egy egyik barátnőd külföldre csábíthat magához vagy akár a szerelmed lep egy különleges kiruccanással. Most érdemes mindent félredobni és igent mondani!

Rák

Ne kapkodj el semmilyen döntést a következő napokban. Ezenfelül ne ugorj bele semmi olyanba, amit nyomás hatására tennél, még ha minimálisan is. Itt az ideje a sarkadra állni, és határokat szabni másoknak. Kezdd el azzal, hogy nemet mondasz, amikor azt érzed jónak, és azt teszed a napokban, amit igazán szeretnél.

Oroszlán

Most teljes a harmónia közted és a szeretteid között. A béke és a kiegyensúlyozottság jellemzi a kapcsolatotokat. Viszont érdekesen alakulhatnak a napjaid, mert a csillagok azt súgják, hogy te ne adj kölcsönt másoknak, ellenben megjelenhet egy mecénás, aki pénzt adhat neked, akár befektethet az üzletedbe.

Szűz

Nyugodtan foglalkozz magaddal, Szűz. Mikor máskor tennéd, ha nem a hétvégén? A házimunka és a különböző ügyek elintézése várhat. Mi lenne, ha kiruccannátok a bécsi adventi vásárba vagy megtanulnál síelni? Nagy szükséged lenne a feltöltődés mellett az új élményekre is.

Mérleg

Vedd észre, hogy néhány családtagod vagy barátod irigy lehet rád, és emiatt van rosszkedvük. Bármennyire is provokálnak mások, kerüld el a vitát. Használd ezt a hétvégét arra, hogy elkezd megtervezni a 2024-es évedet, és átgondold az idei évedet, amivel kapcsolatban fontos felfedezéseket tehetnél.

Skorpió

Az lenne a legjobb, ha a hétvégén a saját fejed után mennél. Mások tanácsa most akaratlanul is félrevezethet téged. Viszont az égi hatások arra ösztönöznek, hogy színesebbé tedd a napjaidat, így számíthatsz az új élményekre. Még az is lehet, hogy kipróbálsz egy téli sportot, amire eddig nem lehetőséged.

Nyilas

Apró bosszúságok árnyékolhatják be a hétvégédet, legalábbis, ha hagyod. Érdemes lenne inkább a jó dolgokra fókuszálni. Menjetek el a szeretteiddel vagy a barátaiddal egy adventi vásárba, vegyetek részt egy izgalmas programon, és ne a bosszantó dolgokra koncentrálj.

Bak

Légy türelmes másokkal, és próbáld meg nem túlreagálni a dolgokat, kedves Bak. A hétvégén előfordulhatnak nézeteltérések a családdal, de a legjobb lenne elkerülni ezeket, mert vagy te bántasz meg másokat vagy ők téged. Bölcsen tennéd, ha nem a hétvégén hoznál nagy döntéseket, mert nem leszel a megfelelő állapotban hozzá.

Vízöntő

Ebben az időszakban nem leszel a legjobb hangulatban, és talán emiatt a legkevésbé sem várod az ünnepeket. Ezek összessége miatt konfliktusba kerülhetsz a környezeteddel. A hétvége nem alkalmas a nagy változtatásokhoz, ahogy a nagy döntések meghozatalához. Jobb lenne, ha most csak pihenéssel töltenéd az idődet.

Halak

Vigyázz, Halak, mert minél jobban nem akarod meghallani mások véleményét, annál nagyobb bajba keverheted magadat. Ne hazudj magadnak. Telhetne sokkal boldogabban és kielégítőbben is ez a hétvége, ha nem menekülnél a valóság elől. Tedd rendben az életedet az ünnepek előtt.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves