Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TRENDS

4 körömtrend, amit mindenhol látni fogsz 2024-ben

2023. december 04.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

köröm körömtrend manikűr manikűrtippek
4 körömtrend, amit mindenhol látni fogsz 2024-ben
© Shutterstock

Összegyűjtöttük 2024 legmenőbb körömtrendjeit, amelyeket már most imádnak a nők! 


Csupán pár hét van 2023-ból, így itt az ideje, hogy megmutassuk 2024 legnagyobb körömtrendjeit. A formák, minták és színek tekintetében igazán változatos a felhozatal, így biztosan megtalálod a kedvenced!

Ezek lesznek 2024 legnagyobb körömtrendjei

2023-at a végletek jellemezték: divatosak voltak az egyszerű, letisztult manikűrök, és a csillogó, díszes festések. Formák tekintetében a mandula hódított, ettől 2024-ben sem kell elbúcsúznunk. Emellett ott van az állandó kedvenc, a rövidre reszelt, szögletes forma. 

Metálos csillogás 

A következő évet is a csillogás fogja jellemezni, legalábbis a körmök biztosan ragyogni fognak. A különféle metálos lakkok lesznek a legnépszerűbbek, melyek apró csillámló részletekkel teszik egyedülállóvá a manikűrt. 

Állatminta

Vágysz egy kis izgalomra? Van egy jó hírünk, mivel visszatérnek az állatmintás körmök! Az ocelot- és a zebraminta elképesztően látványosak, így a körmeid mondhatni kiegészítőként fognak funkcionálni. Az igazán merészek kipróbálhatják csillogó lakkal

Egyszerű piros 

Ha van valami, ami sosem megy ki a divatból, az a piros manikűr. Az egyszerű, mégis nagyon szexis árnyalat, szinte minden alkalomra tökéletes. Eleganciát, nőiességet és persze merészséget közvetít. 2024-ben úgy lesz a legszebb, ha rövid körmökre kerül a szín. 

Meztelen körmök 

Az állatminta és a csillogás mellett az egyszerűbb körmök sem maradhatnak ki a felsorolásból. A meztelen körmök vagy naked nails könnyen elkészíthető, hiszen csak egy alapos manikűrre, majd átlátszó fedőlakkra van hozzá szükség. Az átlátszót esetleg testszínűvel helyettesítheted.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves