Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. november 25-27.: Az Oroszlánt meghívják egy fényűző partira, a Nyilas azt kapja ajándékba, amire nagyon vágyott

2022. november 25.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. november 25-27.: Az Oroszlánt meghívják egy fényűző partira, a Nyilas azt kapja ajándékba, amire nagyon vágyott
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Romantikus hétvégére számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Ez a hétvége tökéletes az új kezdetekhez és az újrakezdéshez, Kos. Képes leszel megszabadulni attól, ami eddig visszatartott. Új lehetőségek adódnak az életed alakításához és megváltoztatásához, de addig kell megragadnod őket, amíg még van időd. A gyors és határozott fellépés jelentősen megfordíthatja a sorsodat.

Bika

Nagyon kalandvágyónak érzed magad Bika, és elhatároztad: gőzerővel megindulsz a vágyott élet felé. Puszta eltökéltséggel és akaratod erejével le fogod győzni az összes felmerülő akadályt. A következő napokban semmi sem állhat az utadba. Tehát még pénteken ütemezz be minden tevékenységet, hogy gyorsan és problémamentesen haladhass előre!

Ikrek

Az ellentmondásos bolygóenergiák a napokban ellentétes irányokba húznak. Határozott lépéseket szeretnél tenni, mégis óvatosnak érzed magad, és nem akarod felborítani az egyensúlyt. Ezeknek az ellentétes hatásoknak az eredménye meglehetősen érdekes lesz a szerelmi életedben, mivel fontos leckét tanulhatsz a pároddal kapcsolatban.

Rák

A hétvége tökéletes ahhoz, hogy megmutasd a tehetségedet. Lehet, agresszívebben vagy határozottabban viselkedsz, mint általában, és ez meg fogja lepni a körülötted lévő embereket. A meglepetés ereje valójában az előnyödre fog válni. Ügyelj arra, hogy ezt a lehető legteljesebb mértékben használd ki!

Oroszlán 

A hétvégén nagyon szerencsésnek érezheted magad, mert meghívnak téged egy különleges, fényűző partira, ahol befolyásos emberekkel ismerkedhetsz meg, akik valamiképp támogathatják a karrieredet vagy a céljaidat. Egyedülállóként még akár az ismerkedésre is lehetőséged nyílik.

Szűz

Sikeresen levesz a lábadról a szerelmed egy kedves gesztussal. Igazán különleges, romantikus hétvégében lesz részetek! A családosok életében még a gyermekvállalás kérdése is felmerül. Ha egyedülálló vagy, minden esély megvan arra, hogy az interneten megismerkedj egy izgalmas férfival!

Mérleg

Nagyon aktív szerelmi életet fogsz élni a hétvégén, kedves Mérleg. Valószínűleg a partnered korábban elhanyagolt, és most megkétszerezett figyelemmel és odaadással van most irántad. Ne ragaszkodj a sérelmeidhez, inkább élvezd azt, amit a kapcsolat nyújt neked!

Skorpió

Életed egy szakasza lezárulni készül, és csak azt látod, mit vesztettél. Pedig arra kellene fókuszálnod, hogy most mennyi lehetőséged van! Próbálj meg kicsit a jövőbe tekinteni! Valójában ez az újrakezdés ideje. Egyedülállóként légy nyitott, és ne zárkózz be a négy fal közé! Ha randizni hívnak, élj a lehetőséggel, Skorpió!

Nyilas

Meglehet, a születésnapod alkalmából – de az is lehet, hogy puszta szeretetből -, olyan ajándékot kapsz a kedvesedtől vagy egy közeli szerettedtől, amire régóta vágytál, és talán még könnyeket is csal a szemedbe! Igazán meghitt napok várnak rád a családod körében.

Bak

Ez a hétvége megköveteli, hogy jobban összpontosíts a családi és baráti körödre. Bájos személyiséged sokat segít hastást gyakorolj másokra, amire szükség is lesz ahhoz, hogy utat mutass nekik és pozitív irányba tereld őket. Cserébe te is értékes tanácsokat kaphatsz tőlük!

Vízöntő

Egész hétvégén mágnesként vonzod a férfiakat. De nemcsak őket, hanem bárki más figyelmét is. Ez a veled született képesség sokakból hiányzik, és ezért rengetegen féltékenyek lesznek rád. Viszont, ha van időd, próbálj meg elgondolkodni a múlton, jelenen és jövőn, mert sok kérdésedre választ kapsz, és több problémára is megoldást találhatsz.

Halak

Ideje megszilárdítani azokat a kapcsolatokat, amiket eddig figyelmen kívül hagytál. Idetartoznak a szüleid, a testvéreid, és a barátaid is. Fel kell ismerned, hogy egyes kapcsolataid mennyire fontosak, és ápolásra szorulnak. Mint mindig, most is rengeteg szeretetet és segítséget kaphatsz tőlük!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves