Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi horoszkóp, 2022. július 1-3.: Az Ikrek élete egyik legjobb bulijába mehet, az Oroszlán meglepő hírt hall

2022. július 01.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy horoszkóp zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. július 1-3.: Az Ikrek élete egyik legjobb bulijába mehet, az Oroszlán meglepő hírt hall
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Elszabadulhat a hétvégén a pokol a legtöbb csillagjegy életében, akik heves érzelmi viharokra is számíthatnak. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

A váratlan káosz kizökkenthet a békés napjaidból. Hirtelen a stressz veszi át az uralmat feletted és egy-két kapcsolatodban komoly gondok adódhatnak. Közben elbizonytalanodsz a korábbi döntéseidet illetően, és hirtelen semmit sem érzel biztosnak. Még szerencse, hogy egy barátod vagy a szerelmed segít visszatalálni a belső békédhez, aminek segítségével megnyugszol, és képes leszel orvosolni a kialakult helyzeteket.

BIKA

Már arra sem fogsz emlékezni, hogy robbant ki a vita, csak az tűnik fel: mindenkivel haragban vagy és ők is egymással. Durva konfliktusok várnak rád a hétvégén. Távolodj el a helyzettől annyira, amennyire tudsz. Lehet, el is kellene utaznod, és kiszellőztetni a fejedet. Utána teljesen másképp fogod látni a dolgokat, és ez segíthet elindítani a kapcsolatokat a békülés útján.

IKREK

Önbizalomhiány lehet úrrá rajtad, ami miatt képes lennél egész hétvégére elbújni, hogy a sebeidet nyalogasd. Nagyon rosszul teszed, ha így cselekszel! Inkább hagyd, hogy a barátaid elráncigáljanak otthonról, és menj el velük bulizni! Nem fogod megbánni, életed egyik legelképesztőbb partiján vehetsz részt és felejthetetlen élményekben lesz részed. Csak így zökkenhetsz ki a jelenlegi állapotodból.

RÁK

A hangulatingadozásod igencsak meghatározza a hétvégédet. Kísértést érzel arra, hogy amikor rossz passzban vagy, azt valami vad kalanddal, őrült lépéssel vagy éppen pénzköltéssel orvosold. Lehet, jobban jársz most az utóbbival, hiszen néhány új ruha és cipő mindig feldobja a hangulatodat. Légy engedékeny magaddal, de sokat segítene az ellazulásodban a romantikus andalgás este a szerelmeddel vagy ha a barátnőddel ledarálnátok egy sorozatot.

OROSZLÁN

Talán még nem tudatosult benned, de a kiégés szélén állsz. Ideje lenne gőzerővel saját magaddal foglalkozni. A hétvégén szánj időt a kedvenc pihentető tevékenységeidre, és találkozz olyanokkal, akik feltöltenek. Engedd, hogy szeressenek, kényeztessenek. Ráadásul valakitől egy elképesztő hírt hallhatsz, ami rád is hatással lehet, és akár új távlatokat nyithat.

SZŰZ

Sok minden jár a fejedben. Nem vagy biztos a vágyaidban, a döntéseidben, talán még az emberekben sem magad körül. Kissé letargikus hangulatban lehetsz. Úgy érzed, teljesen kiégtél. Szerencsére megérkeznek a gyógyító bolygóenergiák, és elküldik azokat a személyeket, lehetőségeket, amelyek a segítségedre lehetnek. Engedd, hogy támogassanak téged, és közben fókuszálj maximálisan az öngondoskodásra.

MÉRLEG

Dráma alakulhat ki a közvetlen környezetedben. Nem biztos, hogy te okozod vagy veled kapcsolatos, viszont a védelmére kelhetsz annak, akit a támadás ér. Mindenesetre így is feszült leszel, mert látványosan eldurvulhatnak a dolgok. Szerencsére, ha nem is aznap, de a következőn megoldódik, és nagy szereped lesz benne. Utána nagy szükséged lenne egy kiruccanásra a szerelmeddel vagy egy barátoddal. Töltődj fel egy kellemes környezetben!

SKORPIÓ

A hétvégén kissé szétszórt lehetsz, Skorpió. Ennek oka egyrészt a szerelmi életedben keresendő, a másik ok pedig az: valaki olyat mondott, ami mélyen megsebezte a lelkedet. Mindezt megfejeli az, hogy bizonyos fordultok, helyzetek a múltadból ismét visszaköszönnek. A stressz és a feszültség cselekvésre késztethet, de a napokban semmiképpen se hozz komoly döntéseket, mert nem látsz tisztán.

NYILAS

Úgy érzed, mintha az univerzum mostanában cserbenhagyna, és folyton csak a pofonokat kapnád. Valójában ez egy leckesorozat, és a kihívások segítenek abban, hogy erősebb, illetve megértőbb legyél. Ugyanakkor meg kell tanulnod félretenni a büszkeségedet, és segítséget kérni, amikor eljön az ideje. Mutasd meg a barátaidnak, a párodnak az érzékeny, esendőbb oldaladat, így még jobban fognak tisztelni és szeretni érte.

BAK

A napokban szeretnéd magadhoz venni a kezdeményezést. Talán túlzásokba esel, de az is lehet: egyszerűen nem vevő rá a környezeted. Egyik pillanatról a másikra családi, baráti vagy éppen munkahelyi háborúban találhatod magad. Valószínűleg a félreértések is közrejátszanak a kialakult helyzetben. Jobban jársz, ha inkább igyekszel mielőbb kiszállni az ilyen vitákból, és közben próbálj meg nem megbántani másokat.

VÍZÖNTŐ

Ha másokra vársz, hogy elmenj valahova a hétvégén, akkor otthon maradsz. Ugyanez igaz arra, ha másoktól vársz bármihez is beleegyezést. A napokban újfent megtanulsz önállóan hozni döntéseket, és jobban megbecsülöd magad. Maradj hű magadhoz még akkor is, ha a környezetedben ezt nem mindenki fogja díjazni. A párkapcsolatodban bizalmi problémák merülhetnek fel, ami felett nem hunyhattok szemet.

HALAK

Megdöbbentő híreket hallhatsz, amelyek arra késztethetnek, hogy eltérj a terveidtől. Bár valószínűleg felkavarnak a hírek, nem teheted meg, hogy el dobsz mindent, mert bizonyos feladatokat el kell végezned. A hétvégén nagy szükséged lesz a pihenésre, mivel teljesen ki vagy merülve lelkileg. A legjobb, ha otthon maradsz, legfeljebb sétálsz egyet esténként a partnereddel, de a lényeg: most különösen figyelj a lelki egészségedre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves