Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. április 8-14.: A Kosnak keresztbe tesznek a csillagok, a Mérleg visszakap valakit

2024. április 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. április 8-14.: A Kosnak keresztbe tesznek a csillagok, a Mérleg visszakap valakit
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Az április 8-ai napfogyatkozás és a Merkúr retrográd nem fog finomkodni a csillagjegyekkel a következő napokban. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A dolgok mostanában nem úgy alakulnak, mint azt várod, ráadásul a napfogyatkozás kellemetlen emlékeket is a felszínre hozhat. A következő három hétben a Merkúr retrográd továbbra is felkavarja  a lelkivilágodat és többször keresztbe tehet, ha a terveid megvalósításáról van szó. Most jobb, ha előrehaladás helyett inkább szembenézel a jelenben az elfojtott problémákkal.

Bika

A Kosban bekövetkezett napfogyatkozás miatt hajlamos lehetsz a visszavonulásra és a bezárkózásra, amíg a dolgok rendeződnek. Lehet, hogy vonzóbbnak tűnik a belső világodban élni, mint a külsővel foglalkozni. A Merkúr retrográd arra ösztönöz, hogy beleáss a lelkedbe és szembenézz az elfojtott érzéseiddel.  

Ikrek

A Kos napfogyatkozás arra késztet, hogy gondold át a kötelékeidet. Könnyen lehet, hogy nem a megfelelő embereket emelted piedesztálra, és elhanyagoltad azokat kapcsolatokat, amik megérdemelnék a törődést. Használd ki a Merkúr retrográd asztrológiai energiáját, és lásd meg a kapcsolataid valódi értékét.

Rák

A munkahelyi és a családi életben felmerülő új kötelezettségek megzavarhatják szokásos életviteledet, ami zavartsághoz és frusztrációhoz vezethet. Nagyon fontos, hogy beszélj arról, amit problémásnak érzel. Gondold át, hogyan tudnád összhangba hozni az érdekeidet a körülötted lévők igényeivel.

Oroszlán

A héten vágyat érezhetsz arra, hogy érvényesítsd az akaratodat másokéval szemben, de a csillagok szerint bölcsebb lenne a háttérben maradni, és engedni másoknak az érvényesülést. Sőt, a napokban érdekes, értékes dolgokat tanulhatsz, ha nem a harcok megvívására figyelsz, hanem a fejlődésre.

Szűz

Légy résen Szűz, mert a héten megpróbálhatnak mások manipulálni. Nem feltétlenül szándékosan, az is lehet, hogy azt gondolják, a jó szándék vezérli őket. Mivel uralkodó bolygód a Merkúr a következő három hétben retrográdban van, fontos, hogy ellenőrizd a tetteidet és a kapott információkat.

Mérleg

A napfogyatkozás Kosban olyan dolgokat hoz elő a múltadból, amikre vagy akikre évek óta nem gondoltál, legyen szó egy régi hobbiról, korábbi barátról, vagy egy volt szeretőről. A hét lehetőséget kínál arra, hogy újra kapcsolatba kerülj valakivel, akit valaha jól ismertél, és talán még újra is kezdhetitek a kapcsolatot.

Skorpió

A napokban túlzottan a tökéletességre koncentrálsz, Skorpió. Az áprilisi lecke része számodra, hogy csökkentsd az elvárásaidat önmagaddal és másokkal szemben, különben folyamatosan csalódások fognak érni. Hagyd, hogy a dolgok természetesen fejlődjenek és maguktól alakuljanak, ne akarj mindent irányítani.

Nyilas

Ezen a héten jelentős mennyiségű stressz ér kedves Nyilas, ezért kulcsfontosságú, hogy időt szakíts az élvezetre és a pihenésre. Kezdd azzal, hogy felsorolod az összes olyan feladatot, amit a napokban el kell végezned, és utána tervezze be magadnak mindennapra valamilyen kellemes programot.

Bak

Akármennyire is igyekszel elkerülni az ilyen szituációkat, a napokban arra kérhetnek a munkahelyeden vagy a családban, hogy légy közvetítő vagy békebíró egy drámai helyzetben. Törekedj arra, hogy higgadt és logikus legyél. Ne feledd, az emberek tőled várnak útmutatást, és valószínűleg megfogadják a tanácsodat.

Vízöntő

Néha nem az ötleteiddel vagy a kezdeményezéseiddel van a baj, hanem azokkal az emberekkel, akik körülvesznek. Ezen a héten lehetőséget kapsz arra, hogy a megfelelő személyeket szólítsd meg a céljaid megvalósításához. Sőt, ha üzleti jellegű terved van, még befektetőkre is lelhetsz.

Halak

Mostanában a beszélgetések nagy része olyan területek körül forog, amikor a múltban valamiféle hibát vétettél. Bár lehet, hogy nem ez a legkellemesebb téma, próbáld meg nem negatív kritikaként felfogni felmerülő megjegyzéseket. Ne feledd, akkor még nem tudtad azt, amit most, és napjainkban lehetőséget kapsz arra, hogy jobb döntéseket hozz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves