Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAPFOGYATKOZÁS

Ennek a 3 csillagjegynek felforgatja az életét a napfogyatkozás

2024. április 06.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp napfogyatkozás
Ennek a 3 csillagjegynek felforgatja az életét a napfogyatkozás
© Shutterstock

Április 8-án hétfőn, nem csupán újhold, de napfogyatkozás is lesz.


Közeledik az évtized legnagyobb égi eseménye, amikor a Kosban bekövetkező napfogyatkozás egy pillanatra hátborzongató árnyalatúvá teszi a környezetet. 3 csillagjegynek nem túl bíztató, mit hoz a  napfogyatkozás.

Kos

A Kosok nagy döntés előtt állnak, most kell megtenni az első lépéseket, és eldönteni, hogy kivé akarnak válni. Most mélyen magadba kell ásni, meg kell találnod az önszeretetet, és el kell fogadnod, hogy minden lépésednek következménye van. Ezúttal őszintébb leszel, nem titkolod a félelmeidet és a bizonytalanságaidat. Éppen ezért, mert mersz ilyen szabad lenni, megváltozhat az egész életed.

Rák

A hivatás és a hatalom területén várhatsz változásokat. Most új karriercélokat tűzhetsz ki, de akár új munkahelyet is találhatsz. Egyre motiváltabb vagy, olyan hivatásra vagy kiéhezve, amelyben másoknak is segíthetsz. Sajnos lesznek olyan rákok, akiknél a betegségek is megjelennek, és emiatt fordulnak majd a gyógyító hivatások felé.

Mérleg

A Mérlegeknek az intim kapcsolataikra kell fókuszálniuk. Egyes kapcsolatokat le kell nulláznod, és az alapjaiktól kell újraépíteni őket. Ez takarhatja azt is, hogy kibékülsz az exeddel, de akár szakíthatsz is, vagy megbocsáthatsz valakinek. A legfontosabb, hogy ne azon agyalj, mit tettek veled a múltban, adj esélyt annak, aki megérdemli, aki nem, azt pedig engedd el.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves