Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. április 1-7.: A Szűz zöld utat kap a sorstól, a Halak mágnesként vonzza a férfiakat

2024. április 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. április 1-7.: A Szűz zöld utat kap a sorstól, a Halak mágnesként vonzza a férfiakat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Április 1-jén kezdetét veszi a Merkúr retrográd és kíméletlenül rávilágít a problémás területekre a csillagjegyek életében. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ezen a héten valószínűleg aggódsz amiatt, mi történik a kapcsolataidban. Próbálj meg nem klasszikus Kosként viselkedni, és véget vetni a dolgoknak, hanem inkább ülj le beszélni az aggályaidról. Ez a legjobb és leggyorsabb módja annak, hogy felismerd, van-e értelme fenntartani az egyes kötelékeket.  

Bika

Bármilyen gond is legyen a kapcsolataidban, fontos, hogy dugd a fejedet a homokba. Ne téveszd szem elől a kötelékek értékét, és a beléjük fektetett energiát, mert az nem segít sem neked, sem a többieknek. Törekedj arra, hogy együttműködő és kreatív megközelítést alkalmazz a napokban! 

Ikrek

Nehéz megszervezni az életedet a prioritások köré, ha túl sok minden fontos számodra! A napokban érdemes lenne átgondolnod, mi az igazán fontos az életedben, és hogyan tudnád egyszerűsíteni. Ne félj elengedni azt, ami nem működik vagy amivel csak azért foglalkozol, mert megkértek rá. 

Rák

Mostanában sokszor érezheted azt, hogy az érzelmi hullámvasúton ülsz. Fontos lenne, hogy ne söpörd a szőnyeg alá az érzéseidet, hanem szembesülj velük, és tudd meg, mit mondanak rólad és helyzetedről. Ezután nincs más dolgod, mint átszervezni az életedet. 

Oroszlán

Amennyiben túl sokat vállaltál az utóbbi időben, ezen a héten a kiégés szélére kerülhetsz. Ahelyett, hogy megpróbálnád ideiglenes módszerekkel kezelni a helyzetet, célszerűbb lenne először is kiszállni a mókuskerékből és megpihenni. Így jobban megértheted a problémáidat, és rájöhetsz arra is, mivel javíthatnál az életeden

Szűz

Kiváló ez a hét ahhoz, hogy megold néhány problémádat és belevágj a céljaid megvalósításába. A lényeg: most a saját fejed után menj, és ne azt nézd, mások hogyan alakítják az életüket. Sokkal jobb érzés lesz a végén az, ha magadra hallgattál, nem pedig „másoltad” mások megoldásait. 

Mérleg

Ami most nem működik, nem feltétlenül bizonyítéka annak, hogy a jövőben sem fog működni. Állj ellen a késztetésnek, hogy elkezd felszámolni a dolgokat vagy éppen a kapcsolatokat. Sokkal célravezetőbb megtalálni a probléma gyökerét, és azt kezelni.

Skorpió

Ez egy mozgalmas hét lesz, ami megköveteli, hogy aktívan részt vegyél a kapcsolataidban és a feladatokban a munkahelyeden. Ahhoz, hogy ez gond nélkül sikerüljön, oda kell figyelned a korlátaidra, valamint a tested és lelked igényeire. A legjobb ajándék, amit adhatsz magadnak, ha gyakorolod az önbecsülést. 

Nyilas

Ezen a héten Nyilas arra kérnek a csillagok: „engedd el". Talán el kell engedned a bizonyítási vágyat, az eredményekhez vagy akár egy kapcsolathoz való ragaszkodásodat. Vagy el kell engedned, ami nem működik. Bármit is engedsz el, azt éred vele, hogy könnyebbé válik az életed. 

Bak

Ez egy nagyszerű hét a lehetőségek feltárására, mindaddig, amíg nem veszíted szem elől a nagyszabású céljaidat, Bak. Ha szem elől téveszted azt, ami a legfontosabb számodra, könnyen azon kapod magad, megrekedtél vagy megpróbálsz másokhoz hasonlítani.  

Vízöntő

A napokban egód kerül középpontba. Ha túl nagy, akkor valószínűleg nem veszed figyelembe azt, hogyan hatnak a tetteid másokra. Amennyiben nem elég nagy, akkor állandóan azon aggódsz, vajon sikerül-e megfelelned másoknak. Ezen a héten törekedj arra, hogy megtaláld az arany középutat. 

Halak

A Vénusz a 3-án találkozik a jegyedben a Neptunusszal, és bár ennek hatására mágnesként kezded vonzani az embereket, kedves Halak. Elő a szexi tavaszi ruhadarabokkal, és vonulj istennőként a mindennapokban. Érezni fogod, ahogy a tekintetek rád tapadnak. Akár még randi meghívást is kaphatsz, de a kedvesed is újra beléd zúghat! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves