Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. november 28-december 4.: A Bika keresse fel orvosát, a Szűz számára ez a meglepetések hete lesz

2022. november 28.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. november 28-december 4.: A Bika keresse fel orvosát, a Szűz számára ez a meglepetések hete lesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Áttörés várható a csillagjegyek szerelmi életében! Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Végre fellélegezhetsz, Kos. Megoldódnak a régóta húzódó problémáid, sikerül lezárni a félbemaradt projektjeidet. Lehetőséged adódik egy sor olyan dologra, amivel korábban nem volt módod élni, de most végre megteheted. Élvezd a hetet, és ne csinálj magadnak újabb feladatokat!

Bika

Rengeteg dolgod van ezen a héten, Bika, de ne felejts el időt szakítani a kikapcsolódásra! Sokkal közelebb állsz a kiégéshez, mint azt gondolnád! Érdemes lenne felkeresned az orvosodat, főleg, ha régóta tapasztalsz kellemetlen tüneteket. Előzd meg a komolyabb problémák kialakulását!

Ikrek

Szakítás vagy párkapcsolati áttörés várható a napokban. Főleg tőled függ, hogy mit választasz. Annyi bizonyos, hogy véget érnek a nehézségek az életedben, és új fejezet veszi számodra kezdetét. Ha van valaki, aki tetszik neked, akkor add bátra a tudtára! Más egyedülállók a munkahelyükön ismerkedhetnek meg a Nagy Ő-vel.

Rák

Komoly anyagi kihívásokkal nézel szembe. Talán túl sokat költöttél az utóbbi időben, felhalmozódtak a tartozásaid, vagy más anyagi kellemetlenségekkel találod szembe magad. De a jó hír az: érkezik a segítség, és rövid időn belül orvosolhatod ezt a helyzetet. Nem lesz könnyű dolgod, de menni fog!

Oroszlán

A héten felmerül a költözés vagy a lakásvásárlás lehetősége. De nagyobb izgalomban tarthat egy viszály az egyik családtagoddal. Ha nem közvetlenül érint, akkor közvetve, mert neked kell a közvetítő vagy a békebíró szerepét betöltened, ahogy az gyakran megesik. Viszont a szerelmi életedben áttörés várható!

Szűz

Új fejezet veszi kezdetét a szerelmi életedben, valamint ha művészettel foglalkozol, számíthatsz az áttörésre. Meglehet, hogy amit korábban nem sikerült elérned, azt most könnyedén összejön. Egy korábban hiábavalónak hitt erőfeszítésed váratlanul kifizetődik. Ez a mostani a meglepetések hete lesz számodra!

Mérleg

Az utóbbi időben eltávolodtál egyes barátaidtól, rokonaidtól, de igazság szerint magad sem tudod, miért. Viszont annyira foglalkoztat ez a dolog, hogy emiatt szeretnél velük találkozni és a végére járni a dolognak. Készülj fel arra: érhetnek csalódások. A héten egy fejezet véget ér az életedben, de ezzel együtt egy új veszi kezdetét.

Skorpió

Az anyagi helyzeted kerül előtérbe a következő napokban. Nem áll jól a szénád. De szerencsére adódnak lehetőségek, amik rövid időn belül kihúzhatnak a bajból. Van még itt egy jó hír: a szerelmi életedben pozitív változásokra számíthatsz. A kedveseddel komolyra fordulnak a dolgok köztetek.

Nyilas

Változásokra vágysz, Nyilas. Éppen ezért meglátogatod a fodrászodat, a kozmetikusodat, de valószínűleg a kedvenc ruhaboltjaidba is benézel. Közben élvezed a figyelmet, amit a születésnapi időszakodban kapsz. A párban élőket különösen kellemes meglepetés érheti, és nem akármit kaphatnak a születésnapjukra!

Bak

Úgy érzed, a munkahelyeden nem becsülnek meg, és ez teljesen elveszi a kedvedet attól, hogy jobban igyekezz. Nem baj, ha kicsit visszafogod magad, de megnyugodhatsz: hamarosan elismerésben fogsz részesülni. Jót tenne, ha most inkább önmagaddal foglalkoznál és a szükségleteid kielégítésével!

Vízöntő

Egy stresszes korszak  ér véget az életedben. Ezzel együtt változásokra számíthatsz a baráti és munkahelyi kapcsolataidban. Az emberek most jönnek-mennek, néhányuk hiányozni fog, mások viszont kevésbé. Ugyanakkor jó pár új ismeretségre is szert teszel, ami a jövőre való tekintettel előnyösnek bizonyul.

Halak

Fontos döntéseket kell meghoznod a karriereddel kapcsolatban, kedves Halak. Kiváló lehetőségeket kaphatsz, de bármennyire is szeretnél, nem élhetsz az összessel, így is túlvállaltad magad. Ráadásul a napokban a szerelmi életedben is pozitív fordulat várható, ezért alaposan át kellene gondolnod a munkával kapcsolatos döntéseidet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves