Quantcast

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. május 23-29.: A Mérleg egy régi kincsre bukkan, a Baknál jöhet a családalapítás

Heti horoszkóp, 2022. május 23-29.: A Mérleg egy régi kincsre bukkan, a Baknál jöhet a családalapítás
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!

A szerelemben és a karrierben egyaránt szerencsésnek bizonyulnak a csillagjegyek, de sokuk ajtaján még a pénz is bekopogtathat. Mutatjuk a heti horoszkópot.

KOS

Ez a hét rengeteg lehetőséget rejt magában, mi több: kifejezetten szerencsés leszel. A munkahelyeden változnak a dolgok, aminek a következtében új beosztásba kerülhetsz, és akár előrébb is juthatsz. Ahhoz is alkalmas ez a hét, hogy befektess, vállalkozást indíts vagy üzletet köss. Mindeközben van valaki a környezetedben, aki csak arra vágyik, hogy megmond, mire vágysz, ugyanis kész teljesíteni az óhajaidat.

BIKA

Az egyik szemed sír, a másik nevet, ez jellemzi majd a hetedet. El kell köszönöd egy szerettedtől, aki elutazik, vagy véget ér egy szakasz az életedben. Ugyanakkor több olyan is történik, ami felhőtlen örömre ad okod. A hétköznapokban kisebb-nagyobb szerencsés pillanatokban lehet részed, amikor azt érezheted: a tenyerén hordoz a sors. Még arra is lehetőséged nyílik, hogy plusz pénzhez juss.

IKREK

Valami igazán jót tehetsz a világban, csak várd a lehetőséget! Viszont, amennyiben saját vállalkozásra vágysz vagy szeretnél munkahelyet váltani, akkor tedd meg a héten a szükséges lépéseket. Ugyanakkor több barátod is szeretné élvezni a társaságodat, sorban állnak a programötletekkel, és rá kell döbbenned, milyen fontos vagy mások számára. Még az egészen régi ismerőseid is keresni kezdik veled a kapcsolatot, de azok is, akik eddig egyáltalán nem voltak nyitottak az irányodba.

RÁK

Bőven akad majd lehetőséged egy jobb élet kialakítására. Kezdve a szerelmi életeddel, amibe sikerül új színt vinnetek, és izgalmas élményekben lesz részed a társad mellett. Romantikából nem lesz hiány az elkövetkezendő napokban. Emellett felerősödik az intuíciód, és gyakran lesz igazad azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni, Rák, vagy mit fognak mondani az emberek. Itt az ideje, hogy komolyan foglalkozz pszichikai képességeid fejlesztésével!

OROSZLÁN

A következő napokban minden a pénz körül fog forogni. Többet szerzel, befektetsz, üzletelsz, minden lehetséges. Rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy megalapozd az anyagi helyzetedet és plusz bevételhez juss. Viszont előkerül egy régi, talán gyerekkori ismerősöd, aki szeretne veled találkozni. Nem kell nagyon invitálni téged, szívesen mész, ugyanis mindenkivel felettébb kedves leszel, és örömmel ápolod a kapcsolataidat. De légy óvatos, mert valaki félreértheti a kedvességedet.

SZŰZ

A következő napokban a magánéleted kerül középpontba. A szerelmi életed szenvedélyes fordulatot vehet, és elmerülhettek a pároddal a romantika és a kéj tengerében. Ugyanakkor, ha egyedülálló vagy, akkor váratlanul beüt a ménkű az életedbe és szerelmes leszel. Ezenkívül, a vállalkozók és üzlettel foglalkozók különösen sikeresnek bizonyulhatnak a héten. Akik viszont sokat gondolkodnak a munkahelyváltáson, azoknak ideje beadni az önéletrajzukat!

MÉRLEG

Felfedező módban vagy, és rábukkanhatsz egy kincsre. Ezt többek között úgy kell értened, hogy a napokban időt szánsz a takarításra, rendezkedésre, és közben sikerül valamit felfedezned. Amennyiben randevúzol valakivel, váratlanul komolyabbra fordulhat a kapcsolatotok, de hasonlóval számolhatnak a tartós kapcsolatban élők is. Ők még egy meglepetésre is készüljenek fel! Amennyiben elégedetlen vagy a munkáddal, a héten könnyen találhatsz egy előnyösebb állást!

SKORPIÓ

Belülről kifelé alakítod át az életedet. Fontos felismeréseket teszel, amelyek eredménye a viselkedéseden, de akár a megjelenéseden is meg fog látszani, ha kész vagy új külsőt ölteni a változás jegyében. A karrieredben is pozitív fejleményekkel számolhatsz, és akár egy előnyös munkaajánlatot is kaphatsz. A szerelmi életed számottevően felélénkül, és kedveseddel forró estéket tölthettek együtt. Az egyedülállók kényükre-kedvükre flörtölhetnek, de valakivel komolyabbra fordulhat a dolog közöttük.

NYILAS

A héten sikerül rendeznetek néhány fontos családi problémát vagy legalábbis kérdést. Csak akkor érhettek célt, ha összefogtok. Azt is örömmel olvasod bizonyára, hogy a szerelmi életed is kap egy löketet a hálószobában és azon kívül is a szerelmeddel. Már régóta vártatok valamire, és most végre eljön annak is az ideje. Amennyiben még keresed a párodat, minden esély megvan arra, hogy a napokban rálelj az új kedvesre.

BAK

Ezen a héten megalapozhatod a jövődet, kezdve azzal, hogy az emberek odafigyelnek arra, amit mondasz. A közösségi oldalakon váratlan népszerűségre tehetsz szert, míg a munkahelyeden a feletteseid vevők lesznek az ötleteidre. Tökéletes ez a hét a lakásátalakításhoz, a fészekrakáshoz is, ugyanis a tartós kapcsolatban élők úgy dönthetnek, hogy bővítik a családot. Amennyiben van egy kiszemelted, időszerű lenne randira hívni.

VÍZÖNTŐ

Zöld utat kapsz erre a hétre, Vízöntő. A napokban erőteljesen működnek az intuíciós képességeid, és még az is előfordulhat, hogy csakugyan bepillantást nyersz a jövőbe. Mi több, ennek a képességednek köszönhetően még a pénzedet is kamatoztathatod. Mindehhez hozzájön az, hogy a párkapcsolatod felforrósodik, és visszatér a régi varázs a hálóba, illetve a mindennapokba is. Az egyedülállók pedig merjenek nyitni afelé, aki tetszik nekik, nem bánják meg!

HALAK

A héten könnyen vezetői pozícióba kerülhetsz a munkahelyeden vagy egy közösségben. Talán ehhez, talán máshoz van köze, de lehetőséged adódik több pénzhez jutni. Még az is lehet, hogy végre belevághatsz a saját vállalkozásodba. Nem mellesleg újra találkozol egy régi barátoddal vagy szerelmeddel, és az utóbbi esetben feléledhetnek a szerelem lángjai. Ám a csillagok azt üzenik: ne élessz fel semmilyen régi kapcsolatot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 3 csillagjegy, akinek megkérhetik a kezét a hónapban

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

3 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az Ikrek hava