Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. augusztus 15-21.: Az Oroszlánra a nyár legnagyobb kalandja vár, a Vízöntő összejöhet egy ügyfelével vagy üzleti partnerével

2022. augusztus 15.

5 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp ezotéria zodákus
Heti horoszkóp, 2022. augusztus 15-21.: Az Oroszlánra a nyár legnagyobb kalandja vár, a Vízöntő összejöhet egy ügyfelével vagy üzleti partnerével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Örülhetnek a csillagjegyek, mivel a kapcsolatok fejlődése várható a következő napokban. Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Ez egy meglehetősen nyugodt hét számodra, tele megértéssel, szeretettel, és összességében pozitív hatással, szinte semmilyen akadállyal nem fogsz találkozni. Életed minden területén dinamikusan és határozottan tudsz fellépni, miközben fényesen alakul a párkapcsolatod, valamint az üzleti kapcsolataid. Nemsokára olyan változások időszakába lépsz, amelyek elősegítik a közeli kapcsolataid és az egyéni fejlődésedet.

Bika

Lehetőséged nyílik Bika a függőben lévő ügyeiddel foglalkozni. Megkapod a szükséges energiát és támogatást ahhoz, hogy letudd őket. Új időszak kezdődik a párkapcsolatodban vagy a házasságodban, esetleg egy szakmai szintű együttműködésedben. Most már bátran tervezhetsz a jövőre vonatkozóan, és elkezdheted megvalósítani a terveidet. A napokban akár üzleti vagy magánjellegű utazásra is számíthatsz.

Ikrek

A következő napok nyugodtan telnek, mintegy előkészítő szakaszként funkcionálnak a nagyobb változások előtt. Kapcsolataid és együttműködéseid hamarosan megváltoznak. Egy olyan üzlet, amire eddig nagyon vágytál, végre megvalósulhat. A karrieredben is minden remekül alakul, és akár még előléptetést is kaphatsz. Kemény munkád eredménye egyre nyilvánvalóbbá válik.

Rák

Ez a hét fontos fejleményeket hoz minden kapcsolatodban, Rák. Sokat javul a viszonyod a szerelmeddel, akár előrelépés is várható köztetek. A szeretteiddel, barátaiddal jelentős mértékben megváltozik a kapcsolatod, és még a segítségedre is lehetnek a napokban. Ellenben, ha utazni készülsz, légy óvatos, de a mindennapi közlekedésben is, mivel kisebb veszély, baleset leselkedik rád.

Oroszlán

Nagyon jól érzed majd magadat a héten, hiszen a bolygók pozitív energiával, jókedvvel, optimizmussal töltenek fel, miközben a párkapcsolatodban is előidézik a szükséges fejleményeket. Mivel a napokban véget ér a szezonod, felpörögnek körülötted az események, és a csillagok gondoskodnak arról, hogy emlékezetesen búcsúztasd, vagyis vár rád a nyár utolsó, és talán legnagyobb kalandja!

Szűz

Jó időszak ez a mostani ahhoz, hogy olyan feladatokkal, ügyekkel foglalkozz, amelyek cselekvést, elszántságot és hatékonyságot igényelnek a részedről. Ne aggódj, azért a szórakozásra is marad időd, sőt, a szeretteid, barátaid is gondoskodni fognak a kikapcsolódásról! Viszont néha elakadást tapasztalhatsz a kommunikációban, és a közlekedésben, ami megnehezítheti a napjaidat.

Mérleg

A napokban mindent elérsz Mérleg, amit csak szeretnél, és bármire képes leszel, amit kérnek tőled. Tökéletes egyensúly uralkodik a magánéleted és szakmai életed között. Egy új korszak kezdődik minden kapcsolatodban. A párban élők a házasság vagy családalapítás mellett dönthetnek. A rokoni és baráti kötelékeid ugyancsak új szintre emelkednek, valamint egy előnyös üzleti együttműködés is létrejöhet.

Skorpió

Minden gördülékenyen halad körülötted a héten. Magabiztosságodnak köszönhetően életed minden területén sikereket érhetsz el. A csillagok segítenek stressz nélkül átvészelni a problémákat, mivel kihívások elé állíthatnak a munkahelyeden, de a párkapcsolatodban is. A napokban tiszta vizet öntesz majd a pohárba egyes kapcsolataidban, és ez elősegíti a fejlődésüket.

Nyilas

Kedves Nyilas, ezen a héten minden körülötted forog, és egyúttal minden rajtad múlik! Párkapcsolatod, házasságod, egy esetleges új kapcsolatod, barátságod új szakaszba lép. Minden területeten pozitív fejlemények várhatók. Viszont konkrétabbnak kell lenned, amikor beszélsz, és ne vonj le túl hamar következtetéseket, mert kellemetlenséged származhat ezek miatt!

Bak

A következő napokban lehetőséged lesz a lehető legjobb módon rendezni problémás, vagy félbemaradt ügyeidet. Erősnek, tettrekésznek érzed magad, nem lesz olyan dolog, ami miatt stresszelnél. Egyedül arra érdemes figyelned, hogyan fejezed ki magad, mert egy kis félreértés is elég ahhoz, hogy óriási veszekedés kerekedjen. A tartós kapcsolatban élőknél felmerül a házasság kérdése.

Vízöntő

A napokban semmi sem állíthat meg! Végtelenül nyugodt és dinamikus leszel, tele energiával, ami segít rendezni a félbemaradt ügyeidet. Könnyedén kipipálhatod a héttel kapcsolatos terveidet. Egy új korszak kezdődik számodra a magánéletedben. Ha párkapcsolatban élsz, olyan változások és fejlemények várhatók, amelyek új szintre emelik kapcsolatodat. Az egyedülállók pedig összejöhetnek egy ügyfelükkel, esetleg üzleti partnerükkel.

Halak

Tökéletes egyensúly uralkodik a napokban a magánéleted és a karriered között. Minden kihívással, és feladattal lazán megbirkózol. A szerelmi életed nagymértékben javulni fog ezen a héten, és sokkal közelebb kerültök egymással a kedveseddel. Ha régóta gondolkodsz egy utazáson, valósítsd meg, és ne halaszd tovább! Ugyanez igaz arra, ha régóta tervezed ingatlan vagy más nagyobb volumenű dolog vásárlását.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves