Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TÍZMILLIÓSZOROS NAP

3 csillagjegy, aki pénzhez jut a tízmilliószoros napnak köszönhetően

2023. július 21.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy tízmilliószoros nap
3 csillagjegy, aki pénzhez jut a tízmilliószoros napnak köszönhetően
© Shutterstock

Óriási szerencse ér három szerencsés csillagjegyet az év harmadik tízmilliószoros napján, mivel váratlanul pénz üti a markukat!


Július 21-ére esik a Chokhör Düchen, ami az „imakerék ünnepe”. Ezen a napon tartotta meg Buddha az első szent beszédét, és lett a Négy Nemes Igazság tanítója, ugyanis a legenda szerint az istenek felkérték az emberek tanítására. Ez a négy tízmilliószoros nap egyike, amikor a teremtő energiák tízmilliószoros erővel hatnak. Van 3 csillagjegy, akik különösen szerencsésnek érezhetik magukat, mivel rendesen részesülni fognak az áldásból, és a teremtőenergiáknak köszönhetően pénzhez jutnak:

Skorpió

Gyerünk Skorpió, gyakorold a teremtést! Most szuperkönnyen bevonzhatod azt, amit szeretnél. Annak pedig biztos örülni fogsz, hogy jó eséllyel pénz üti a markodat. Ha művészettel foglalkozol, akkor végre felfedezhetnek, vagy vállalkozóként beindulhat az üzleted, és extra profitra tehetsz szert. Sőt, a következő napokban tető alá hozhatsz egy remek üzletet. A kommunikációs képességeidnek és az univerzum támogatásának köszönhetően lazán plusz bevételhez juthatsz.

Nyilas

Ha sokat dolgoztál azért, hogy megkapd a vágyott előléptetést vagy fizetésemelést, akkor most jöhet el az ideje annak, amikor célba érsz. Már csak egy hajszál választ attól, hogy megvalósuljon a vágyad, amihez bizony pénz is fog társulni! Te lehetsz az a szerencsés dolgozó, aki elnyeri a bónuszt, vagy kap egy külföldi utat. Minden, amihez hozzáérsz, arannyá válik, szóval érdemes lehet többféleképpen is próbára tenni a szerencsédet – persze ésszerű keretek között.

Vízöntő

A tízmilliószoros nap alkalmából könnyen megvalósulhatnak a kívánságaid, kedves Vízöntő, különösen az anyagiakkal kapcsolatosak. Most akár nyeremény útján is pénz landolhat a zsebedben! Sőt, ha régóta hirdeted az ingatlanodat vagy egy méregdrága ruhádat, végre sikerülhet túladnod rajta. A művészek, influenszerek is szerencsés helyzetben vannak, mert támogatókra tehetnek szert, vagy a nézettségnek köszönhetően dőlni kezdhet a pénz hozzájuk.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves