Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Szűz telihold

2023. március 07.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy szűz telihold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Szűz telihold
© Getty Images

A Szűz telihold kíméletlenül rávilágít az igazságokra, és bár teljesíti a vágyakat, de cserébe áldozatokat is kér! Megmutatjuk, melyik az a 4 csillagjegy, aki sorsfordító változásokra számíthat ebben az időszakban.


A március 7-ei Szűz telihold rendkívül tudatossá tesz bennünket. Felszínre törnek a rejtett vágyaink, hirtelen átlátunk önmagunkon és másokon, így ez az időszak arra sarkallhat, hogy változtassunk a kapcsolatainkon, valamint az életkörülményeinken. Ezt különösen az alábbi 4 csillagjegy fogja érzékelni:

Ikrek

Annyira keményen dolgoztál, hogy nagyobb befolyást szerezz a karrieredben, és még jelentősebb sikereket érj el. Most van itt az ideje annak Ikrek, amikor végre áttörést érsz el, és azt fogod érezni: megérte küzdeni. Elnyered a méltó jutalmadat fizetésemelést vagy előléptetés formájában. Viszont ezzel együtt gondok akadnak hazai fronton az egyik rokonoddal, amik beárnyékolhatják az örömödet.

Szűz

Te vagy a telihold sztárja, Szűz! Ebben az időszakban sok fontos felismerést teszel majd, főleg önmagaddal kapcsolatban. Úgy érzed, nem az az ember vagy, aki lennél szerettél volna. Nem tartasz ott, ahol a terveid szerint kellene. Mindez addig-addig halmozódik, míg egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntesz: mindent megváltoztatsz, méghozzá azonnal. De mielőtt felmondanál, hogy külföldre költözz vagy szakítanál a pároddal, állj meg egy pillanatra, és számolj el tízig!

Nyilas

Mit akarsz elérni, Nyilas? Miről szeretnél ismertté válni? A Szűz teliholdja lehetőséget, és hatalmat hoz neked, hogy megvalósíthasd az álmodat, de most akár hírnévre is szert tehetsz. Egyszerűen nincs számodra lehetetlen. Viszont tudnod kell, hogy a sikerért áldozatot is kell hoznod. Meglehet, nem mindenki támogat a törekvéseidben, vagy pedig háttérbe kell szorítanod a magánéletedet addig, amíg feljutsz a csúcsra.

Bak

Hirtelen rád törhet a változás iránti vágy, és úgy dönthetsz: egy másik városba vagy országba költözöl. De minimum elutazol egy rövid időre. Bárhová is menj, maga az utazás jelentős hatással lesz az életedre. Viszont ez a mostani telihold a párkapcsolatodra is hatással lehet, mert rendesen próbára teszi a sors ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire erős. Így napokon belül szintet léphettek vagy éppen szakíthattok a kedveseddel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves