Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz az Ikrek telihold

2022. december 08.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Ikrek telihold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz az Ikrek telihold
© Getty Images

Az év utolsó teliholdja meglepetéseket, fordulatokat, szerencsés helyzeteket hoz négy csillagjegyek életében.


Itt van az utolsó teliholdja december 8-án, amit hagyományosan Hideg Holdnak neveznek, mert december legfényesebb holdjaként megvilágítja a téli égboltot, és ezzel együtt a zodiákus tagjainak életét. Rengeteg kozmikus drámát hoz magával, de különösen 4 csillagjegy számolhat sorsfordító változásokkal:

Bika

Keményen dolgoztál azért, hogy előléptessenek vagy elindítsd a saját üzletedet, és most végre: megtörténik! Mégis kissé ijesztőnek találod, és kételkedni kezdesz a sikereidben, a képességeidben, de eszedbe se jusson emiatt megfutamodni! Ugyanakkor egy komoly családi dráma is kibontakozhat, mert előkerülhet egy soha vagy csak rég nem látott rokon, aki fenekestül felforgatja a tiéd, és szeretteid életét. Mindenesetre a jelenléte új ajtókat nyit meg előtted.

Ikrek

A telihold a te jegyedben zajlik, Ikrek, és a hold fénye megvilágítja előtted az új utat, ami elvezet abba a jövőbe, amit megálmodtál magadnak. Ám ehhez bizony áldozatokat kell hozni, és talán bizonytalan is vagy a képességeidet illetően. De soha vissza nem térő lehetőség kínálkozik arra, hogy azzal foglalkozz, amivel mindig is szerettél volna vagy ott élj, ahová a szíved húz. Nem lesz könnyű döntés, de gondolj arra: itt van az egy karnyújtásnyira az, amire olyan régóta vársz!

Szűz

Izgalmas változásokra számíthatsz karrier területén, kedves Szűz. Előléptethetnek, esetleg olyan befektetőkre találhatsz, aki ismertté tehetik a vállalkozásodat, vagy ha művészettel foglalkozol, segítenek berobbanni a köztudatba. A hírnév és a jó  szerencse most a kéz a kézben jár, és ezzel együtt teljes átalakuláson mehet keresztül az életed. Végre azzal foglalkozhatsz, amivel mindig is szerettél volna!

Mérleg

A hónapban olyan embereket ismersz meg Mérleg, akik jelentős hatást gyakorolnak az életedre, és teljesen megváltoztatják azt. Ezek a személyek segítenek költözni, munkahelyet váltani, felvirágoztatni az életedet, de akár még párra is lelhetsz a segítségükkel. Akadnak közöttük befolyásos, és egyszerűen nagylelkű barátok is, akik megszeretnek, és szeretnék kimutatni a szeretetüket, és  megbecsülésüket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves