Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Nyilas újhold

2022. november 23.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 4 csillagjegy Nyilas újhold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Nyilas újhold
© Shutterstock

A november 23-ai Nyilas újhold változásokat hoz a kapcsolatokban, és a csillagjegyek személyiségében. Négy csillagjegy kifejezetten sorsfordító változásokra számíthatnak.


Az újhold mindig intenzív, drámai eseményeket hoz magával, és a mostani Nyilasban történő újholddal sincs ez másképp! Az újhold idején felbukkanó témák és helyzetek gyakran hihetetlenül jelentőségteljesek, felfedik a lehetőségeket, amik megérettek. Ha újhold idején elhatározod, hogy elkezdesz egy projektet, vagy elkötelezed magad egy új kapcsolat mellett, az többnyire sikerre van ítélve. A Nyilas újhold kalandos változásokat és szenvedélyes fordulatokat tartogat a zodiákus tagjainak, különösen a következő 4 csillagjegynek:

Ikrek

A kapcsolataid fordulatot vesznek, Ikrek. Ez az újhold egy újfajta adok-kapokot indít el az életedben és sokkal motiváltabbnak érzed magad, hogy tartalmasabbá tedd a kapcsolataidat! Eközben fontos felismeréseket teszel, amik nem mindig lesznek kellemesek. Egyesekről kiderül, hogy valójában nem olyan őszinték a szándékai, mint korábban hitted, sőt: teljesen félreismerted őket. Így a következő időszakban néhány emberrel véget ér a kapcsolatod, másokkal viszont megerősödik, és új szintre emelkedik.

Szűz

Főleg a magánéleted kerül középpontba, kedves Szűz. Minden, amit esetleg eddig a szőnyeg alá söpörtél, most a felszínre tör. Ez az újhold arra ösztönözhet, hogy kitakarítsd az otthonodat, esetleg elköltözz vagy lakást vásárolj. Emellett terítékre kerül a szerelmi életed, és mindent vagy semmit álláspontot veszel fel, ami azt jelenti: házasság és  családalapítás vagy szakítás és új élet. A következő napokban gyökeres változásokon mehet keresztül az életed.

Nyilas

Valld be, Nyilas – szereted, ha dicsérnek. Még ha félénkebb és alázatosabb Nyilas típus vagy is, nem tudod nem értékelni, ha imádnak! Márpedig ez az újhold hirtelen népszerűvé, akár híressé is tehet téged. Imádni fogod, hogy rád vetül a reflektorfény, és fürdőzhetsz a környezeted csodálatában. Azt kérdezed mégis miért? Mert valószínűleg valami olyan dolgot viszel véghez, amivel ezt kiváltod, vagy egyszerűen felfedezik a tehetségedet. Sokat változik a következő napokban az identitásod és azzal együtt a sorsod is.

Halak

Az utóbbi időben láthatatlannak érezted magad, Halak? Akkor megnyugodhatsz! Az újhold áttörést hoz, és váratlanul hírnévre, de legalább jelentős ismertségre tehetsz szert. Meglehet, egy tettednek vagy a tehetségednek köszönhetően felfedeznek. Sőt, karrier tekintetében akár fel is érhetsz a csúcsra, és olyan magasságokba emelkedhetsz, amikről álmodni sem mertél. Tudd, hogy most minden erőfeszítésed kifizetődőnek bizonyul, méghozzá triplán!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves