Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAPPY WEEKEND

3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legboldogabb hétvégéje

2023. november 11.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legboldogabb hétvégéje
© Shutterstock

Ezt a hétvégét sosem felejti el ez a 3 csillagjegy.


Mivel a Mérlegben lévő Vénusz a fő asztrológiai hajtóerő jelenleg, így minden az egyensúlyról, a harmóniáról és az örömökről fog szólni. Ráadásul a Vénusz és a Hold kölcsönhatása is romantikus hangulatot jelez a levegőben. A horoszkóp szerint erre a 3 csillagjegyre vár most élete legboldogabb hétvégéje:

Rák

A hétvége sok áldást hoz neked, Rák. Teljesülhet minden kívánságod, és sorra kaphatod meg a vágyaidat. Csupán egy kis apróságot kérnek cserébe a csillagok: adj valamit te is. Oszd meg azt, amit kaptál, vagy legalább cselekedj jót a környezetedben. Nem kell nagy dolgokra gondolni. A lényeg, hogy áramoltasd az energiát, aminek köszönhetően most minden jóval ellát az univerzum.  

Nyilas

Készülj Nyilas, mert talán még sosem voltál annyira szerencsés a szerelemben, mint amennyire most leszel. Ha szingli vagy, szinte biztosan számolhatsz azzal, hogy a napokban megismerkedsz valakivel, aki pont olyan lehet, mintha az álmaidból lépett volna elő. Párban élőként pedig megéri kiteríteni a lapjaidat, és őszintén megvallani a szerelmednek, mit szeretnél ebben a kapcsolatban. Lazán kész megadni neked azt, amire vágysz, és ezzel maradéktalanul boldoggá tesz.

​Mérleg

Végre eljött a te időd, Mérleg! Olyan érzésed lehet, mintha a sors a tenyerén hordozna, és apránként, de megadja neked mindazt, amire vágysz. Óriási meglepetésekben lesz részed a következő napokban. A szerelemben, a pénzügyekben, de még a karrierben is szerencsésnek bizonyulhatsz. Nincs más dolgod, mint bátran kilépni a komfortzónádból és megragadni a lehetőségeket, amiket kapsz. Kalandos és élménydús hétvége vár rád!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves