Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek életében új fejezet veszi kezdetét a hétvégén

2023. március 04.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy új fejezet
3 csillagjegy, akinek életében új fejezet veszi kezdetét a hétvégén
© Shutterstock

A hétvégi bolygóállások új ajtókat nyitnak meg három csillagjegy előtt, akiknek lehetőségük lesz átlépni egy sokkal jobb életbe.


Az Oroszlánban járó Hold arra sarkall bennünket, hogy változtassunk, és olyan életet éljünk, amivel sokkal elégedettebbek lennénk. A Merkúr a Halakban rengeteg ötletet és tippet fog adni arra vonatkozóan, hogyan javíthatunk az életkörülményeinken. Különösen a következő 3 csillagjegyre lesznek hatással ezek a bolygóállások, mivel új fejezet veszi kezdetét az életükben:

Kos

A szerelem és luxus bolygója, a Vénusz épp a te jegyedben jár, míg az uralkodó bolygód az Ikrekben, és emiatt érzed a lelked mélyén, hogy változásra vágysz. Most még csak tenned sem kell érte, mert a bolygóállások gondoskodnak egy új fejezet kezdetéről az életedben, kedves Kos. Meglehet, még mielőtt te magad feldobnád a párodnak a  házasság ötletét, ő maga előz be, és kéri meg a kezedet. De nemcsak a párban élők szerelmi élete, hanem a szingliké is megváltozhat egy csapás alatt.

Oroszlán

Kihívásokkal teli hétvége előtt állsz, Oroszlán. A napokban derül ki, mennyire erősek a baráti kapcsolataid, valamint a párkapcsolatod. A sors próbák elé állít titeket, és hogy miként alakulnak az események, az most főleg tőled függ. Ennek hatására hétfőre teljesen megváltozhatnak a kötelékeid. Meglehet, lesznek, akikkel megszakítod a kapcsolatot, másokkal viszont szorosabbra fűzöd, és ezzel új alapokra helyezed az adott barátságot vagy éppen párkapcsolatodat.

Bak

Előre fel vagy készülve a kudarcra. Úgy érzed, nem fog összejönni egy bizonyos dolog, nem valósul meg az álmod, nem kapod meg a munkát, amit megpályáztál.  Aztán mégis kellemes csalódás ér, és teljesül a vágyad, vagy valami annál is jobbat kínálnak neked, mint amire számítottál. Ezzel új időszámítás veszi kezdetét az életedben. Igaz, elsőre talán félsz egy kicsit a változásoktól, de határozottan érzed, ez az, amire vágytál, és végre minden úgy alakul, ahogy azt egyszer régen elképzelted.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves