Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZŰZ ÚJHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Szűz újhold

2022. augusztus 27.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek horoszkóp zodiákus ezotéria Szűz újhold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Szűz újhold
© Getty Images

A Szűz újhold arra késztet, hogy önmagunk legjobb verziójává váljunk, és ennek eléréséhez, néha drasztikusnak tűnő módszereket használ. Négy csillagjegy garantáltan érezni fogja a sorsfordító hatását!


Az augusztus 27-én bekövetkező újhold a szervezett, szorgalmas és találékony Szűzben zajlik, megvilágítva mindazt, ami igazán számít neked, és szükséged van rá. Ez az okos és találékony földi jel arra sarkall, hogy legyen egy olyan rutinod, amely nemcsak produktívabb, hanem pihentetőbb is, hiszen ez az eredményesség kulcsa. Azt üzeni neked: az idő szent, becsüld meg, és használd ki megfelelően! Ez az újhold a Szűzben segít kialakítani egy egészségesebb és boldogabb életet, és ha kell, akkor ehhez szabályosan felrázza az embert. Éppen ezért 4 csillagjegynek fel kell kötnie a nadrágját, mert rázós, de értékes sorsfordító változásokat hoz számukra az az időszak:

Ikrek

Ez az holdciklus egyenesen a magánéletedre, az otthonodra csap le, ott, ahol jelenleg a legsebezhetőbb vagy. Az otthonodat és személyes ügyeidet érintő negyedik házban zajlik az újhold, és mindenre fényt vet, ami zárt ajtók mögött történik. Szóval: ha gondjaid vannak ezen a területen, akkor most aztán kihúzzák a talajt a lábad alól, hogy ne akarj elbújni az igazság elől, és úgy tenni, mintha minden rendben lenne. A mostani időszak arra ösztönözhet: ideje elköltöznöd, szakítanod, nagyobb vagy jobb otthont találni a családnak, esetleg felújítani a lakást. Hallgass a szívedre, és tudni fogod, mit kell tenned!

Szűz

Valld be Szűz, szereted, ha dicsérnek! Még ha félénkebb és visszafogottabb is vagy, nem tudod nem értékelni, ha imádnak! Márpedig most újholdkor mindenkinek a fejében jársz, így élvezheted a környezeted támogatását. Készülj fel arra is, hogy mikor másnap tükörbe nézel, egy teljesen új embert látsz majd! De továbbra is erős késztetés él benned a változásra, valamint a fejlődésre. Talán ez kicsit megijeszthet, pedig valójában jó dolog, és ha kell, megéri érte egy kis kockázatot vállalni. Hidd el, rövidesen sokkal erősebb és különlegesebb emberré válsz a bátorságod miatt.

Nyilas

Meglepő fordulatokat hoz az újhold számodra, Nyilas! Hamarosan az életet megváltoztató híreket fogsz közölni a környezeteddel. Minden lehetőséged megvan arra, hogy jelentős elismerést kapj, mi több: akár hírnévre tegyél szert. Nyugodtan pályázd meg a vágyott állást, pozíciót, mert könnyűszerrel elérheted most a karrierrel kapcsolatos vágyaidat. De nagyon fontos: mikor a létra következő fokára készülsz felmászni, ne nézz hátra! Az igazat megvallva előfordulhat, hogy a vártnál sokkal hamarabb érsz fel a csúcsra!

Halak

A társas viszonyaid éles fordulatot vesznek, Halak. Ez az újhold az adok-kapok új megértését indítja el benned, ezért roppant motiváltnak érzed magad, hogy sokkal tartalmasabbá tedd a kapcsolataidat! A pároddal, barátaiddal, sőt, az ellenségekkel való viszonyod is gyökeresen megváltozik, miközben felismered, kik az igazán fontosak számodra, és milyen szerepet töltenek be az életedben. Azt is alaposabban megvizsgálod, hogyan járulsz hozzá te magad a kapcsolataidhoz, és milyen befolyásod van rájuk. Most kell lépéseket tenned annak érdekében, ha szeretnéd előmozdítani a kötelékeid fejlődését!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves