Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akit csúnyán átvernek a hétvégén

2022. szeptember 10.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy átverés
3 csillagjegy, akit csúnyán átvernek a hétvégén
© Shutterstock

Sajnos a telihold és a Neptunusz állása miatt, benne van a pakliban, hogy három csillagjegy szeretetével, nagylelkűségével durván visszaélnek.


Szeptember 10-én a telihold a Halakban találkozik a Neptunusszal, a megállapodások, kompromisszumok és jelentős személyek hetedik házában. Érdemes vigyázni, mert amíg az egyik fél együttérez másokkal, addig ezt a többiek kihasználhatják, és visszaélhetnek vele. Különösen 3 csillagjegynek kell óvatosnak lennie, mert csúnyán átverhetik a hétvégén:

Oroszlán

Empátiád és  együttérzésed határtalan, ha azokról van szó, akiket szeretsz, Oroszlán, és ez nagyon becsülendő. Ám néha a nagy jótékonykodásban nem teszel különbséget aközött, ki érdemli meg nagylelkűségedet, és ki nem. Így történhet ez a hétvégén is, olyannak is két kézzel szórod az áldásaidat, aki csak ki akar használni, a  pénzedre vagy a segítségedre pályázik. Légy óvatos, mert csúnyán legombolhatnak, valamint visszaélhetnek a bizalmaddal a következő napokban!

Szűz

A hétvégén gyülekezni fognak köréd az energiavámpírok, kedves Szűz. Nagyon elővigyázatosnak kell lenned, mert úgy találnak meg, mint akiknek tanácsra, segítségre van szükségük, de valójában egyikre sem kíváncsiak, csak szeretnék kipanaszkodni magukat, és közben egy kis energiához jutni. Ehhez te tökéletes alany vagy, mert szívesen meghallgatod őket. Óvatosnak kell lenned, mert nagyon könnyen ellophatják az idődet, az energiádat, és a végén sokszorosan te jöhetsz ki rosszul belőle, mert ha elmondod a véleményedet, akkor megkapod: ítélkezel, és nem is látod jól a dolgokat. Kell ez neked?

Bak

A Neptunusz által uralta Hold, a felszínre hozza a kimondatlan érzéseket, és kétszínűségre buzdíthatja az embereket. Vigyázz Bak, mert hirtelen a te is a nyakadba kaphatod a hideg zuhanyt, valaki felhánytorgatja múltbéli tetteidet, hibáidat, mi több: valaki kimutatja a foga fehérjét, és az derülhet ki, hogy eléggé félreismerted az illetőt. Ez főleg egy közeli hozzátartozóra, barátra vonatkozhat. Kellemetlen, fájó felismeréseket tehetsz vele kapcsolatban, ami eléggé beárnyékolhatja a napjaidat. Hirtelen leesik a fátyol a szemedről, és rájössz: hosszú hónapok, talán évek óta csak hazudott, és átvert téged.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves