Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

DREAMS COME TRUE

3 csillagjegy, akinek megvalósulhat az álma a hétvégén

2024. április 20.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megvalósulhat az álma a hétvégén
© Shutterstock

Mérföldkőhöz érhet ennek a 3 csillagjegynek az élete a következő napokban.


Április 20-a lesz az év egyik legintenzívebb napja, köszönhetően a Jupiter-Uránusz együttállásnak a Bikában. Ez a planetáris tranzit hatalmas felfordulást kavar mind személyes, mind egyetemes szinten. Erőteljes káoszt és kreatív áttöréseket hoz. Ilyen esemény 84 évente csak egyszer történik! Mindenki érezni fogja az együttállás átalakító energiáját, viszont a horoszkóp szerint 3 csillagjegy arra is számíthat, hogy megvalósulhat az álma a hétvégén:

Bika

Az a tény, hogy ez a ritka együttállás a te jegyedben, a Bikában történik, azt jelenti: készen állsz a változásokra. Ezzel együtt pedig a legnagyobb álmod válhat most valóra. Lehet, hogy ezért kockáztatnod kell vagy valamiféle áldozatot hozni, de megéri! Lesznek Bikák, akik spirituális ébredést is tapasztalnak és új magasságokat érhetnek el.

Oroszlán

Eljött a te időd, Oroszlán. A kemény munkád végre kifizetődik és előléptethetnek a munkahelyeden, sőt, akár a karriered csúcsára is felérhetsz. Most érdemes megpályázni álmaid állását, vagy beindítani a saját vállalkozásodat, esetleg lépéseket tenni annak bővítésére, mert minden karrierrel kapcsolatos cél sikerre van ítélve.

Szűz

Szerencsés áttörést hoz az életedbe a Jupiter-Uránusz együttállás. Az utazással, üzlettel, személyes növekedéssel kapcsolatos vágyak könnyedén megvalósulhatnak a következő napokban. Ha van valamilyen törekvésed, amit régóta szeretnél megvalósítani, az most egy utolsó nagy löketet kapva végre létrejöhet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves