Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Heti horoszkóp

3 csillagjegy, akinek valóra válnak a nagy álmai a héten

2023. szeptember 21.

1 perc olvasás

ELLE

álom horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek valóra válnak a nagy álmai a héten
© Getty Images

Néhány csillagjegy számára tökéletes lesz a hét hátralévő része.


Az őszi napéjegyenlőség a legtöbb csillagjegy számára nagy újdonságokat hoz, de egyeseknek kifejezetten pozitívan alakul majd a hét második fele.

Érdemes figyelni az apró jelekre is, mert talán így próbál üzenni az univerzum.

3 csillagjegy, aki jól fogja érezni magát a héten

Kos

Egy szórakoztató eseményen veszel részt a barátaiddal, ami segít teljesen kikapcsolódni végre. Egy régóta húzódó családi konfliktus végére pont kerül, ami hatalmas boldogsággal tölt el. Érdemes most visszavenned a munka mennyiségéből, és inkább kiélvezni a mindennapokat.

Oroszlán

A következő napok tökéletesek lesznek számodra, de legyél óvatos: utazás közben baleset érhet. Próbálj meg túllendülni az apró bosszúságokon, a stressz sokat árt az immunrendszerednek. Üzleti szempontból a lehető legjobb időszakodat éled: egy kedvező megbízásnak köszönhetően jelentős anyagi haszonra tehetsz szert.

3-csillagjegy-elle.hu
Forrás: Getty Images

Bak

A következő napokban csak jó híreket kapsz majd. Olyan extra energiával töltődsz fel, ami hasznodra válik az élet minden területén, de a munkád során különösen nagy hasznot hajt. A hosszú távú kapcsolatok kiegyensúlyozottabbak lesznek, mint korábban, de anyagilag érdemes körültekintőbbnek lenned, mert akár csalás áldozatává is válhatsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves