Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, aki szeptemberben találkozik élete legnagyobb szerelmével

2023. szeptember 20.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki szeptemberben találkozik élete legnagyobb szerelmével
© Shutterstock

3 csillagjegy életében most nagyon fontos szerepet fog játszani a szerelem.


Kíváncsi vagy, hogy kinek ígér nagy szerelmet a horoszkóp? Nos, mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik az asztrológia szerint életük legnagyobb szerelmével fognak találkozni még szeptemberben. Az biztos, hogy romantikából nem szenvednek majd hiányt! 

Bika

Te magad sem akarod elhinni, de a baráti társaságodnak köszönhetően ismerhetsz meg valakit, aki már az első pillanatban levesz majd a lábadról, és olyan mély kötődés alakul ki köztetek rövid idő alatt, amire korábban még nem volt példa az életedben. Nagyon könnyen egymásra tudtok hangolódni, és a ti esetetekben igaz lesz az, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Szűz 

Egy idegen fog olyan hatást elérni nálad, amire nem igen volt példa, és hamar érezni fogod, hogy ez tényleg az a mindent elsöprő szerelem lehet. Egy időre hagyd hátra a félelmeidet és ne gondold túl a dolgokat, inkább csak hagyd, hogy sodródsz az árral. A kapcsolatotok nagyon gyorsan haladhat, amit először a környezeted furcsának találhat, de ha együtt látnak titeket, akkor érteni fogják, hogy miről van szó.

Nyilas

Ha szingli vagy, akkor annak az az egyik oka, hogy túl magasak az elvárásaid. Nos, mégis lesz valaki még ebben a hónapban, aki képes lesz elnyerni a szívedet, és fizikálisan és lelkileg is érezni fogod a vonzalmat felé. Egy olyan emberről van szó, akivel már korábban találkozhattál, de mostanáig nem voltál nyitott arra, hogy közelebb engedd. Talán a nagy tervek, mint a házasság és a gyerekvállalás előbb eljönnek, mint gondolnád.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves