Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Romantikus napok

3 csillagjegy, akinek a szerelmi élete nagy fordulatot vesz a hétvégén

2024. január 19.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akinek a szerelmi élete nagy fordulatot vesz a hétvégén
© Shutterstock

3 csillagjegy remek napok elé néz.


Készen állsz elolvasni az asztrológia legújabb üzenetét? Nagyon úgy tűnik, hogy a horoszkópjuk szerint 3 csillagjegy életébe nagy változások jönnek a szerelmi ügyeik miatt. Görgess le, és nézd meg, hogy te is a listában vagy-e. 

Oroszlán

A szingli és a párkapcsolatban élő Oroszlánok sem fognak unatkozni a hétvégén. Ha egyedülálló vagy, akkor a barátaid bemutathatnak valakinek, aki azonnal felkelti az érdeklődésedet, és könnyen lehet, hogy ebből komoly kapcsolat is lehet. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor a párod egy fontos dologgal fog meglepni, aminek nagyon fogsz örülni, és elgondolkodsz azon, hogy talán szintet kellene lépnetek. 

Skorpió

Szép lassan belátod, hogy semmi sem fontosabb annál, hogy jól érezd magad a bőrödben. Emiatt a szerelmi életedben is nagy változásokat hozol meg.  Már nem szeretnél erőltetni semmit, inkább csak élvezni szeretnéd azt, hogy szereted magad és a körülötted lévőket. El fogsz engedni valakit, aki nem épít téged, és nincs reális esély arra, hogy a kapcsolatotok működjön. Nem fogsz azonban bánkódni, mert tudod, hogy valami jobb vár rád.

Bak

A párod egy nagy kérdést tesz fel neked, amire először nem tudod, hogyan kellene felelned. A hétvége azonban segíteni fog nektek abban, hogy legyen időtök egymásra, és arra, hogy mindent megbeszéljetek. Ha nyitottak vagytok rá, akkor ennek köszönhetően még komolyabb lehet a kapcsolatotok, és olyan vallomások is születhetnek, amikre korábban nem volt példa. Ne félj megnyílni a partnerednek, ezáltal csak még közelebb fogtok kerülni egymáshoz. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves