Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Heti horoszkóp

3 csillagjegy, aki találkozik a lelki társával a héten

2023. október 18.

2 perc olvasás

ELLE

barátság horoszkóp lelki társ 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki találkozik a lelki társával a héten
© Shutterstock

A Hold és a Vénusz nagy változást idéz elő egy-egy csillagjegy életében.


Különleges időszak áll elő októberben: a Hold és az átvonuló Vénusz néhány csillagjegy életébe új személyeket vonz be, akikre már régóta nagy szükség van.

Egyesek a lelki társukkal találkoznak, akivel a szerelmet is átélhetik, míg mások életre szóló barátságokat kötnek. Bármiről is legyen szó, az új emberek felé most érdemes nyitottsággal közeledni.

3 csillagjegy, aki rátalál a lelki társára

Oroszlán

Megválogatod, hogy kikkel barátkozol, magas elvárásaid vannak, így ha valakit megkedvelsz, az már nagy jelentőséggel bír. Október második felében találkozol valakivel, aki megragadja a figyelmed, és bár kezdetben nehezen vallod be magadnak, de tény: úgy érzed, teljesen egy hullámhosszra kerültetek, és az életed el tudnád képzelni az oldalán. Legyél bátor, és adj neki egy esélyt!

Mérleg

Októberben találkozol valakivel, aki teljes mértékig megfelel a romantikus elképzeléseidnek. A kételkedés mindig ott ólálkodik körülötted, ezért most sem vagy biztos abban, hogy megéri-e belemenned ebbe, de elég a szingliségből: még a csillagok is azt súgják, hogy most végre megtaláltad az életre szóló társadat, ami nem kis teljesítmény, hiszen kevesen teljesítik a magas elvárásaidat szellemi szinten is.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Sokat dolgoztál azon, hogy egyedül is jól érezd magad, de nem kell mindig magányba burkolóznod. Egy új hobbinak köszönhetően találkozhatsz valakivel, akiben valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag az első pillanattól fogva megbízol. Úgy érzed, mintha ezer éve ismernéd. Belőle tényleg a legjobb barátod és lelki társad válhat, ha nem zárkózol el, és kicsit nyitottabbá válsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves