Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 29.: A Kos életébe nem akárki tér vissza, a Halakkal megosztanak egy bizalmas titkot

2024. január 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. január 29.: A Kos életébe nem akárki tér vissza, a Halakkal megosztanak egy bizalmas titkot
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint ma régi ismerősökkel találkoznak a csillagjegyek és szorosabbra fűzik a meglévő kapcsolataikat. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Valaki, akit már régóta ismersz, de egy ideje nem láttál, hirtelen visszatérhet, Kos. Lehet egy rokon, barát, ex, aki régen fontos volt számodra, és most újra az életed része szeretne lenni.

Bika

Örömteli nap vár rád Bika, mert rengeteg szeretetet és megértést kapsz a barátaidtól, valamint a családodtól. Végre életed minden területével elégedett lehetsz, mivel a karriered és a pénzügyeid is kedvezően alakulnak.

Ikrek

Egy óra, előadás vagy workshop lenyűgöző és ösztönző lehet ma számodra, Ikrek. Ráadásul felmerülhet egy utazás lehetősége is, ami különösen lázba hoz. A családi kapcsolataid pedig a szokottnál is szeretetteljesebbek.

Rák

Ha lakásvásárláson vagy egyéb ingatlanvásárláson gondolkodsz, Rák, akkor ez a nap kedvező az első lépés megtételéhez. Mielőtt azonban bármit is tennél, győződj meg arról, hogy minden részlettel tisztában vagy.

Oroszlán

Új és érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg a mai napon, Oroszlán, akik ösztönzőleg hatnak rád, vagy hasznos információkat osztanak meg veled. Még egy rég nem látott ismerőssel, baráttal is összehozhat a sors.

Szűz

Nagyon elégedett vagy a helyzeteddel. Jól alakulnak a pénzügyeid, akárcsak a karriered. Ha mostanában kezdtél új kapcsolatot, számíthatsz arra, hogy hosszúnak ígérkezik. A tartós kapcsolatban élőkre pedig romantikus élmények várnak.

Mérleg

Minden jól alakul az életedben. Stabil a karriered, az anyagi helyzeted, egyre jobb a kapcsolatod a családoddal és a szerelmeddel, és ma is élvezheted a támogatást, a szeretetet, amit kapsz tőlük.

Skorpió

Rengeteg feladatot zúdítanak a nyakadba, de egy kollégád vagy rokonod a segítségedre siet, így nem kell mindennel egyedül megbirkóznod. Ne légy túl büszke elfogadni a felajánlott segítséget!

Nyilas

Nagyon kellemes beszélgetésben lesz részed egy régi baráttal vagy a szerelmeddel. Sőt, ma egy idősebb rokonod vagy a szomszédod is felkereshet, és tanácsot kérhet valamiben.

Bak

Sokat gondolkoztál egy saját vállalkozáson? Talán még mindig kétségeid vannak, mert fontos számodra a biztonság, de érdemes lehet belevágni, ha minden adott hozzá. Gondolj arra, hogy nemcsak veszteséges, hanem sikeres is lehetsz!

Vízöntő

Kellemes beszélgetéseket ejthetsz meg a szeretteiddel, valamint a barátaiddal telefonon és személyesen is. A beszélgetésekből ihletet meríthetsz, jó tanácsokat, de akár segítséget is kaphatsz.

Halak

Egy közeli barát vagy szerető megoszthat veled egy bizalmas titkot ma, Halak. Lesz valami oka annak, amiért zavar a titok, talán mert aggodalmat ébreszt benned vagy túl súlyosnak érzed ahhoz, hogy őrizd. De egy biztos: nem adhatod tovább.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves