Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. január 29-február 4.: A Rák előtt megnyílik egy szebb jövő, a Skorpió mérföldkőhöz ér

2024. január 29.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. január 29-február 4.: A Rák előtt megnyílik egy szebb jövő, a Skorpió mérföldkőhöz ér
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten löketet kaphatnak ahhoz a csillagjegyek, hogy meg merjék mutatni önmagukat miközben átértékelik a kapcsolataikat és az életüket. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A csillagok arra biztatnak, hogy nézz szembe a valódi érzéseiddel, még inkább a szenvedélyeiddel. Ne nyomd el a valódi vágyaidat. Ugyanakkor arra is tökéletes ez a hét, hogy megmutasd a munkahelyeden a tehetségedet, és sikert érj el. Látod, csak nyersz azzal, ha felvállalod önmagadat!

Bika

A hangsúly az otthonon és a családon van. Érzed, hogy az utóbbi időben eltávolodtál tőlük és most szeretnéd felfrissíteni a kapcsolataidat. Találkozz a rég nem látott rokonokkal, romantikázz a szerelmeddel, tölts minőségi időt a szüleiddel. Ezzel mindenki jól fog járni.

Ikrek

A héten késztetést érzel arra Ikrek, hogy megoszd az ötleteidet, a véleményedet másokkal, ugyanakkor szeretnél tanulni is. Éppen ezért gazdag beszélgetéseket folytathatsz a környezeteddel. A társasági események, a munkahelyi eszmecserék nem csak érdekesek, de építőek is lehetnek.

Rák

Az anyagiak kerülhetnek előtérbe a héten. Váratlanul új bevételi forrásra bukkanhatsz, de akár a karrierváltásra is lehetőséged adódik. Nagyon szerencsésnek érezheted magad, mert olyan változások ezek, amik egy szebb jövő felé vezetnek téged.

Oroszlán

Arra biztat a sors, hogy mutasd be tehetségedet és fogadd el egyéniségedet. Azonban ne feledd az együttműködés és a mások meghallgatásának fontosságát. A munkahelyeden és a magánéletedben is többet érhetsz el, ha meg mered mutatni a képességeidet, ugyanakkor hajlandó vagy csapatban dolgozni.

Szűz

Itt az ideje az önvizsgálatnak és a tudatalatti viselkedésmintáid megértésének. Noha ez a befelé irányuló összpontosítás időszaka, ne hanyagold el napi feladataidat és a kapcsolataidat. Elengedhetetlen az egyensúly megtalálása a belső munka és a külső feladatok között.

Mérleg

A társasági életed kiemelt hangsúlyt kap ezen a héten. A csillagok arra buzdítanak, hogy kapcsolódj a barátokkal és a szeretteiddel, de arra is kérnek, hogy hozd egyensúlyba a társasági életet a személyes célokkal. Fontos: miközben másokkal törődsz, magaddal is, különösen az álmaid megvalósításával.

Skorpió

A karrier és a magánéleted kerülnek a középpontba. Ez a hét csúcspontot hozhat szakmai életedben. Végre elnyered méltó jutalmadat az erőfeszítéseidért, de törekedned kell arra, hogy a sikered ne menjen a magánéleted rovására. Ne téveszd szem elől az érzelmi igényeidet a szakmai feladatok közepette.

Nyilas

Ez a hét arra inspirál, hogy szélesítsd a látókörödet. Ne lepődj meg azon, ha a napokban tanulási vagy utazási lehetőségekkel találod szembe magad. Fogadd el új élményeket, de tartsd meg az egyensúlyt a kalandkeresés, illetve tanulás és a mindennapi feladataid között.

Bak

Az előtted álló napok az önvizsgálatot és a másokkal való mélyebb kapcsolatok megértését hozza. Ráébredsz arra, hogy egyes emberek miért léptek be az életedbe. Fontos dolgokra jöhetsz rá, ami megváltoztathatja az önmagadról és a másokról alkotott képedet.

Vízöntő

A héten a kapcsolatok állnak a középpontban, kedves Vízöntő. A csillagok segítenek megérteni mások szükségleteit, és megtanítják, hogyan kommunikáld megfelelően a sajátjaidat. A harmónia megtalálása a kapcsolatokban kulcsfontosságú, mert hamarosan teljesen átalakulhatnak vagy véget érhetnek.

Halak

Ez a hét segít megtalálni az egyensúlyt a napi rutinodban és az egészségedben. A csillagok megmutatják, hogyan kell hatékonyan gazdálkodni az idővel és az energiával. Koncentrálj arra a testi-lelki wellness gyakorlatok mindennapi életedbe való integrálására anélkül, hogy elhanyagolnád a szakmai kötelezettségeidet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves