Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 7.: A Nyilassal titkokat osztanak meg, a Halakat kínos helyzetbe hozza a kollégája

2024. március 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. március 7.: A Nyilassal titkokat osztanak meg, a Halakat kínos helyzetbe hozza a kollégája
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma emlékezetes vagy különösen izgalmas nap vár a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Előbb-utóbb minden véget ér, Kos. A Hold elhagyta a Bakot, véglegességet hozva egy szenvedélyprojektbe vagy munkába, amit el kellett végezned. De ne aggódj, vár rád másik kihívás

Bika

Időre van szükséged a dolgok feldolgozásához, és ezt inkább a saját tempódban teszed. A Hold a Vízöntőbe lépett, és ez segít, hogy végre úgy láss valamit, ahogyan az valójában van. Viszont van valami, amivel kapcsolatban meg fogod gondolni magad. 

Ikrek

Mindannyian elfelejtünk valamit, és lehet, hogy a múlt héten elfelejtettél felhívni valakit, vagy elfelejtett megtenni valamit. A jó hír az Ikrek: most, miután a Hold kilépett a Bakból, hirtelen felidézheted ezt a dolgot. 

Rák

Tedd a mai estét egy emlékezetes estévé, Rák. A Hold elhagyta a Bakot, a kapcsolatok házát, ami azt jelenti, hogy ez egy csodálatos nap a szerelemre, a romantikára és a jövőről való beszélgetésre. 

Oroszlán

Az, hogy nem hétfő van, nem jelenti azt, hogy nem tudsz az egészségedre összpontosítani, és nem kezdhetsz el egy új egészséggel kapcsolatos rutint. Tökéletes nap a mai a nordic walkinghoz, a közösségimédia-detoxhoz, vagy otthon főzz. Csak a megfelelő hozzáállásra van szükséged. 

Szűz

Ma csinálj olyan dolgokat, amik megnevettetnek vagy elég szórakoztatóak, ahhoz, hogy ki tudj tartani a hét hátralevő napjaiban is. Engedd meg magadnak, hogy játssz egy kicsit és lazíts! 

Mérleg

Legyen ma családi játékest. A Hold elhagyta a Bakot, az otthonod és a családod házát. Vegyetek elő egy társast és tegyétek izgalmasabbá az estét. De az is remek opció, hogy kerestek egy helyet, ahol lehet társasozni vagy karaokézni.  

Skorpió

A Hold elhagyja a Bakot, a kommunikációs szektorodat, és ez egy olyan nap, amikor elmondod, amit többé nem tarthatsz magadban. Tökéletes nap a mai a baráti lelkizéshez, vagy hogy este egy pohár bor mellett kiöntsd a szívedet a szerelmednek.  

Nyilas 

A mai napon titkok derülnek ki, akár magadtól jössz rájuk, akár megosztják őket veled, és hatalmas meglepetések érhetnek. Fontos, hogy ne ítélkezz, amíg nem ismered a teljes történetet.

Bak

A Hold elhagyta a személyes fejlődés házát. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy belekezdj egy tanfolyamba, megszerezd a jogsit vagy akár a nyelvvizsgát. Nincs számodra lehetetlen, Bak, csak egy kis bátorságra van szükséged! 

Vízöntő 

Fontos, hogy pénzt takaríts meg, még akkor is, ha jelenleg eleget keresel a számlák kifizetéséhez, Vízöntő. Gondold át, milyen lehetőségeid vannak plusz bevétel szerzésére, mert hamarosan szükséged lehet rá. Most akár könnyen találhatsz másodállást. 

Halak 

A mai napon kínos helyzetbe hozhat egy kollégád, aki talán félreértette a kedvességedet, és közeledésnek hitte. Bár kellemetlen szituációban találod magad, de legalább tisztázzátok ezt a kérdést.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves