Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, aki anyagi sikerekre számíthat a héten

2023. október 09.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzügyek szerencse 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki anyagi sikerekre számíthat a héten
© Shutterstock

Néhány csillagjegy olyan plusz bevételekre számíthat, amik könnyedebbé tehetik a mindennapokat.


A Vénusz a Szűz jegyében jár, ez pedig egy-egy csillagjegy számára anyagi szempontból nagyon előnyös lehet. Az extra energiáknak köszönhetően váratlan sikerekre és anyagi juttatásokra lehet számítani.

3 csillagjegy, akinek nem lesz anyagi gondja

Bak

A mostani időszak ideális minden gazdasági kérdés megvitatására. Akinek a munkája az ingatlanokhoz vagy a tőzsdéhez köthető, megnyugodhat, mert elképzeléseit siker fogja koronázni. A befektetéseket is áldás kíséri, azonban nem ingyen hullanak az ölébe a nagyobb összegek: mindezért neki is aktívan tennie kell.

Oroszlán

Azon túl, hogy előléptetésre és évközi bónuszokra számíthat, az energiákat a személyes kapcsolatai fejlesztésére is felhasználhatja. Ezek elsősorban nem az érzelmi, hanem az üzleti életét virágoztathatják fel: talán olyan új személyekkel kerülhet kapcsolatba, akiknek köszönhetően a későbbiekben pénzügyi szempontból is egyenesbe kerülhet.

3 csillagjegy-elle.hu
Caption

Szűz

A következő napokat miden szempontból tökéletesnek érezheti. Annyira szerencsés lesz, hogy akár a szerencsejátékokkal is nyugodtan tehet egy kísérletet. Ha kitartó marad a munkájában, azt főnökei is honorálni fogják: rövid időn belül akkora fizetésemelésre számíthat, ami korábbi anyagi gondjait végre hosszabb távon is megoldja.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves