Quantcast

Téli történetek

Ünnepi hangulatban – itt a második ELLE Decoration lapszám!

Ünnepi hangulatban – itt a második ELLE Decoration lapszám!
© Dimény András

November 25-én jelenik meg az ELLE Decoration második, ünnepi száma, mégpedig nem kevesebb, mint 304 gyönyörű oldalon.

A világ legnépszerűbb lakberendezési magazinja számos különleges összeállítást tartalmaz. Beleshetünk például Jade Jagger eklektikus, londoni otthonába, és megnézhetjük, milyen az élet egy New York-i felhőkarcoló tetején.

Hosszú összeállításban mutatja be a magazin az idei milánói bútorvásár legérdekesebb újdonságait, sőt: számos tervezőt, gyártót és más szakembert is meginterjúvolt arról, vajon a világjárvány milyen hatással lesz a designra és a lakberendezési iparágra.

Az utazás rovatban Párizs legizgalmasabb oldalával ismerkedhetünk meg – a fény városa ugyanis az elmúlt néhány évben átfogó megújuláson ment keresztül, melynek jegyében ikonikus épületek nyíltak meg újra a közönség előtt – a történelmi épületcsodáknak pedig modern designüzletek és galériák adnak kortárs kontextust.

A hazai aktualitások között három fiatal tehetség műhelyébe leshetünk be, megismerkedve egy textiltervező, egy bútorkészítő műhely és egy műgyanta-specialista munkájával és alkotásaival.

A bemutatott lakások között szerepel elegáns párizsi otthon, alpesi luxushütte és színpompás madridi rezidencia, de két hazai otthont is találunk az ELLE Decoration második számában: egy korhűen felújított, ugyanakkor részben kortárs designnal berendezett, pasaréti villa mellett bemutatkozik egy új építésű, győri családi otthon is, melynek számos vintage tárgy ad sajátos hangulatot.

Külön összeállításban foglalkozik a magazin a legfrissebb konyhai stílustrendekkel, és persze a közelgő ünnepekkel is: a szerkesztők összegyűjtötték a legjobb ajándéklelőhelyeket a fővárosban, öt egyedi stílusú virágkötő munkásságán keresztül megismerhetjük az idei dekorációs trendeket, és persze számtalan ajándékötletet is találunk a lap különlegesen látványos, húszoldalas összeállításában.

 Az ELLE Decoration második lapszáma november 25-től kapható az újságárusoknál!

Előfizetéshez kattints ide!