Quantcast

FRISS HÁZASOK

Hatalmas nászajándékkal lepte meg magát Britney Spears

Hatalmas nászajándékkal lepte meg magát Britney Spears
© Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Britney Spears már sokat költött mostanában, úgyhogy a nászút ezúttal kimarad.

 

Britney Spears végre visszatért az Instagram-oldalára, miután ideiglenesen törölte fiókját. A visszatérés utáni első dolga pedig az volt, hogy megmutatta hatalmas medencéjét és fényűző új kastélyát, amelybe immár férjével, Sam Asgharival költözött be.

NEM MARADT PÉNZE BRITNEY SPEARSNEK A NÁSZÚTRA

A 40 éves popsztárhoz férje, Sam Asghari is csatlakozott, aki egy szórakoztató felvételen vetette magát bele a medencébe, amelyet szerdán tett közzé az Instagramon. Hosszú feliratában a Britney Spears elmagyarázta, hogy ő és Sam Asghari új otthonuk megvásárlására összpontosítottak, mielőtt a nászutat tervezték volna, így a medencénél töltött laza napok helyettesítik a nagy utazást.

Britney egy hét Instagram-detox után az  első posztjában egy bikinis fotóval jelentkezett, amelyen karcsú alakját emeli ki egy bikiniben, babakék felsővel, élénksárga alsóval és lila díszítéssel. Britney Spears egy fényvisszaverős pilóta napszemüveget is viselt, és lágy mosolyt villantott a fényképezőgép felé. 

MÉG NEM SZOKTA MEG AZ ÚJ OTTHONT BRITNEY SPEARS

Az énekesnő a posztban azon töprengett, milyen furcsa érzés új otthonba költözni, miután hét évet töltött egykori Thousand Oaks-i kastélyában.

„Annyira furcsa, hogy felébredek, és minden új. Új medence, új konyha, új ágy. Azt hiszem, sokkos állapotban vagyok"

– mesélte el Britney Spears, aki nem tudja eldönteni, a ház melyik része a kedvence.

„Határozottan szeretek kint lenni a kertben, de szeretek bent lenni is. A nagy udvar azonnal a kutyusunk kedvence lett, egyszerűen imádja."

Britney Spears álomotthonához egy hatalmas medence is tartozik, amelyet egy csúszdával is felszereltek. Az énekesnő szerint rendkívül nagy élmény otthon lesiklani rajta, a csúszda kifejezetten gyors, és nagy kedvencük. Az énekesnő a parton levágta a tincseit is, a férje pedig steakkel kínálta.

Via

A LEGFRISSEBB SZTÁRHÍREK

Frizurát váltott Erzsébet királynő

Johnny Depp közleményt adott ki az Amber Heard per után

Shakira teljesen összeomlott, Gerard Piquét kellemetlen helyzetben fotózták le