Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tragédia a levegőben

Elárulták a pilóták, mi történik, ha valaki meghal a repülőgépen

2023. augusztus 17.

2 perc olvasás

Elárulták a pilóták, mi történik, ha valaki meghal a repülőgépen
© Shutterstock

A repülőgépen sajnos néha tragédiák következnek be.


Nem a legvidámabb téma, de sajnos már előfordult, hogy valaki a repülőgépen utazva életét vesztette. Most pilóták rántják le a leplet arról, hogy mi történik, ha egy ilyen tragédia bekövetkezik. Az ilyen halálesetek általában egészségügyi probléma vagy az időskor miatt következnek be. 

Ez a protokoll

A fedélzeten dolgozók ki vannak képezve arra, hogy mit tegyenek, ha valaki meghal a repülőgépen. Most pilóták vallották be, hogy mi történne:

A légiutas-kísérők a lehető legtiszteletreméltóbb helyre szállítják a holttestet. Egy hosszú távú járaton, ez valószínűleg a személyzet egyik fekhelye lenne, vagy egy tartalék üléssor. Ha ez nem lehetséges, le kell takarni őket egy takaróval, és folytatni kell a járat tervezett célpontját

– nyilatkozták. 

Mi történik, ha valaki szívrohamot kap?

Ha valaki szívrohamot kap, és meghal, és nem tehetünk semmit, és nem kezdhetjük el az újraélesztést, csak várni fogunk, míg megérkezünk végső úticélunkhoz. A holttestet ott fogjuk tartani, ahol van

– mondta a TikTokon egy légiutas-kísérő  Sheen Marie.

A nő azt is elárulta, hogy a fedélzeten van egy hullazsák, amiben eltárolják a holttestet, ám a fejénél nem szabad behúzni addig, amíg földet nem érnek, ugyanis azt csak a kiérkező orvos teheti meg. Ez a felszerelés azonban nem biztos, hogy minden légitársaságnál megtalálható. Szintén fontos, hogy ne keltsenek pánikot a többi utas között.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves