Az olaszok értenek a főzéshez, és remek konyhai tippjeik, trükkjeik is vannak.
Az olasz konyha különleges és utánozhatatlan, és ez nem véletlen. Az olaszoknak számtalan titkuk van, amelyeket a konyhában alkalmaznak. Lássuk, miért is annyira ikonikus a gasztronómiájuk!
Az olaszok számára a főzővíz pótolhatatlan, és rendkívül fontos. Nem csupán azért, hogy finomra főljön benne a tészta, de azért is, mert ez teszi egyedülállóvá a szószokat, amelyek így sokkal jobban tapadnak majd a tésztára.
Nem passzol mindenhez a spagetti, sem a farfalle: ennek értelmében, mindig az adott fogáshoz kell a tésztát kiválasztani, nem az "amiből van még otthon" alapon. A spaghetti nem passzol a pörkölthöz, és a fodros kocka sem a spagettihez.
A tészta elkészítése nem olyan nehéz, ám annál időigényesebb. Mégis, az olaszok úgy gondolják, hogy ez a tökéletes étel titka: a saját kézzel, otthon készített tésztát semmi nem pótolja.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!