Ezzel a különleges mézeskalácsos forró csokival még különlegesebbé tehet az ünnepeket: próbáld ki még ma!
Nincs is jobb a finom karácsonyi italoknál! Ha pedig idén még különlegesebbé, még extrábbá szeretnéd tenni a kedvenc forró csokidat, van egy meglepetésünk! Megtaláltuk a tökéletes, 5 perces mézeskalácsos forró csoki receptjét, ami annyira finom, hogy szerintünk nem csak most, de az egész télen ezt fogod kortyolgatni a szokásos forró teád helyett. Próbáld ki még ma, garantáltan a kedvenceddé válik!
Rendkívül egyszerű a mézeskalácsos forró csoki elkészítése: ha kész mézeskalácsos fűszerkeveréked van, nagyjából 5 percbe fog telni az egész! Először is olvaszd meg a fél tábla étcsokoládét, majd öntsd hozzá és melegítsd fel hozzá a tejet egy kis tejszínnel. Utána keverd bele a mézeskalácsos fűszerkeveréket és az esetleges cukrot/mézet/édesítőszert, ha édesíteni szeretnéd még az italt. Az egészet kevergesd addig, amíg teljesen híg lesz az ital, utána pedig készen is vagy!
Töltsd ki a finom forró csokit a kedvenc karácsonyi bögrédbe, nyomj rá egy kis tejszínhabot, ha szeretnél, és ha még maradt az utolsó sütésű mézeskalácsokból, ropogtass el hozzá egyet-kettőt! Mennyei élmény lesz, ezentúl mindig így fogod inni a forró csokidat: de nemcsak az ünnepi szezonban, hanem egész télen!
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!