Gondoltad volna, hogy a krumpli az olasz ízvilággal párosítva az egyik legfinomabb?
Ha szeretnél egy kis csavart vinni a krumpli elkészítésébe, itt a megoldás.
A krumpli az egyik legnépszerűbb köret, ám változatos módon elkészítve, akár maga a főétel is lehet. A legtöbben csak egyszerűen, sóval sütik és főzik meg, peddig sokkal változatosabbá lehet tenni egy-két extra hozzávalóval.
Hámozd meg a krumplikat, és áztasd be 30 percre a vízbe. Ez azért nagyon fontos, hogy távozzon a keményítő belőle, és sokkal omlósabb, finomabb legyen a végeredmény. Ezután tegyél olajat egy mély serpenyőbe, és tedd bele a krumplikat. Fedd le, és néha kavarj rajta egyet!
A fedő nagyon fontos, ettől lesz omlós a közepe, a ropogós kéreg mellett. 5 perc után adj hozzá aprított hagymát, hogy még gazdagabb legyen az ízvilága. Ám a titkos összetevő nem ez, további ízesítésre van szükség.
A főzés során adj hozzá borsot és sót, majd amikor készen van, a tálalásnál szórj rá egy kis oregánót! Az olasz ízvilág remek hatással lesz a krumplira, és ha csupán natúr csirkét készítesz mellé, akkor is a mennyei ízek Itáliába repítenek majd!
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!