Te is imádod a bounty csokit? Akkor most készítsd el otthon te magad!
A klasszikus bounty csoki sokak körében óriási népszerűségnek örvend, ám az összetevő miatt sajnos akadnak, akik nem tudják elfogyasztani. Ha szeretnéd mesterséges adalékanyagoktól mentesen, tartósítószerek nélkül elkészíteni, akkor mutatunk neked egy egyszerű, de nagyszerű receptet, amivel ezt pillanatok alatt megvalósíthatod. A házi bounty csoki hihetetlenül ízletes, és mindössze 4 természetes összetevőből áll. Vegán, glutén-és cukormentes, ami azt jelenti, hogy mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül fogyasztható. Ideális vendégváró desszert, de akár ajándékként is remekül megállja a helyét.
Egy nagy tálban keverd össze a kókuszreszeléket, a kókusztejet és a juharszirupot. Jó alaposan dolgozd össze a hozzávalókat, ha pedig úgy látod, túl nedves, akkor még adj hozzá egy kevés kókuszreszeléket.
Ha kész, akkor a keverékből kis rudakat vagy golyókat formázz, amiket aztán helyezz egy sütőpapírral bélelt tepsire. Ezután tedd őket a fagyasztóba kb 10-15 percre, hogy megszilárduljanak.
Eközben olvaszd fel az étcsokoládét. Ha ez is kész, akkor mártogasd meg benne a már megszilárdult kókuszrudakat. Miután végeztél tedd a desszertet a hűtőbe, hogy a csokoládénak is legyen ideje megkeményedni. Ezután egy zárt edényben a hűtőben tárold őket, de hidd el, valószínűleg nagyon gyorsan el fognak fogyni. Az intenzívebb íz elérése érdekében használj legalább 70 százalékos kakaótartalmú csokoládét.
(via)
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!