A Ferrero Rocher minden falatja igazi ízélmény.
A ropogós Ferrero Rocher golyókat ráadásul akár otthon is el tudod készíteni. Ez a recept egyszerű, de nagyszerű, arról pedig már nem is beszélve, hogy garantáltan lenyűgöződ vele a hozzád érkező vendégeket. Persze akkor is tökéletes, ha te vágysz egy kis édességre, ugyanis a finomság pillanatok alatt elkészül, a végeredmény pedig valami mennyei. Készen állsz a csokis varázslatra? Akkor máris mutatjuk a receptet!
A massza elkészítéséhez kezd el apró darabokra törni a mogyorós ostyákat. Célszerű inkább kézzel csinálni, így ugynis roppanosak maradnak a falatok. Ezután a mogyorót vágd durvára vagy daráld le (viszont ne daráld túl finomra). Ha ez kész, akkor egy tálban keverd össze a darabold ostyát, a darált mogyorót és a Nutellát. Addig keverd, amíg tömör masszát nem kapsz. Miután ezzel is megvagy, kezdj el diónyi nagyságú golyókat formázni a masszából. Ízlés szerint a golyókba tehetsz egész mogyorót, hogy még roppanósabb legyen a végeredmény. A golyókat tedd kb. 30 percre a hűtőbe, ennyi idő alatt szépen megszilárdulnak. Amíg a golyók hűlnek, nekiláthatsz a massza elkészítésének. Olvaszd fel az olajjal összekevert étcsokit forró vízfürdő felett vagy a mikróban. Az olvasztott csokihoz add hozzá a durvára darált mogyorót és keverd össze. Ha a golyók alaposan megszilárdultak, akkor mehetnek a csokimázba. Végül az elkészült golyókat tedd vissza a hűtőbe, hogy a csokimáz is rádermedjen. A golyókat a frigóban tárold, néhány napig frissek maradnak, de általában nem szoktak napokig kitartanak, mert annyira finomak.
(via)
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!