Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÉLETMÓDVÁLTÁS

Kiderült, hogy Beatrix hercegnő mitől fogyott le olyan drasztikusan

2022. december 21.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

életmódváltás fogyás fogyókúra Beatrix hercegnő szoptatás brit királyi család
Kiderült, hogy Beatrix hercegnő mitől fogyott le olyan drasztikusan
© Fotó: Getty Images/Max Mumby

A szakértők szerint egészen megdöbbentő átváltozáson esett keresztül Beatrix hercegnő, aki rengeteg kilótól szabadult meg az elmúlt pár évben! 


II. Erzsébet királynő unokája, Vilmos herceg és Harry herceg unokatestvére, Beatrix hercegnő első gyermekének születése után visszavonult a nyilvánosságtól, hogy csak a családjára és a gyereknevelésre tudjon koncentrálni, ám az idei évben egyre több rendezvényen lehetett őt látni. A rajongók egyszerűen nem tudták nem észrevenni, hogy mennyire törékeny és filigrán alakja lett Beatrix hercegnőnek, a szakértők pedig kinyomozták, pontosan mi áll a drasztikus fogyása hátterében!

Beatrix hercegnő rengeteget fogyott az elmúlt időszakban

különleges stílusáról híres hercegnő mostanában nem a  furcsa ruhaválasztásaival hívja fel magára az emberek figyelmét — sokkal inkább az elképesztő átváltozásáról beszélnek a rajongói. Voltak, akik az aggodalmukat fejezték ki a hercengő egészsége iránt, másoknak rendkívül tetszik a hercegnő új, filigrán alakja, amit rendkívüli fogyása után ért el.

Getty Images/WPA Pool
Getty Images/WPA Pool 

A szakértők szerint Beatrix hercegnő a terhessége során 25 kilót szedett magára és bár a szoptatás során sok kilótól meg tudott szabadulni, bőven maradt rajta leadandó felesleg, amiért egy dietetikushoz fordult segítségért. A szakember állítólag azt javasolta a hercegnőnek, hogy változtasson az étrendjén és térjen át a részben vegetáriánus életmódra, ami annyit takar, hogy a hercegné csak heti két alkalommal eszik húst, alkoholt egyáltalán nem fogyaszt, a kenyérféléket pedig minimálisra próbálta csökkenteni az étrendjében. 

Beatrix hercegnőnek ma már nagyon törékeny alakja van

Beatrix hercengő életmódváltása állítólag arra is kiterjedt, hogy aktív sportolásba is kezdett, előtte ugyanis csak héba-hóba járt edzeni. 

Getty Images/Samir Hussein
Getty Images/Samir Hussein

A szakértők szerint a hercegnő a sok kardiós edzésnek is köszönheti a fogyását, arról nem beszélve, hogy manapság már szinte csak halféléket eszik amellett, hogy egyre inkább át szeretne térni a növény alapú étkezésre. Az biztos, hogy Beatrix hercegnő rendkívül jól néz ki, jobb formában van, mint valaha, ez pedig a legújabb fotóin is tökéletesen látszik!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves