Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Megdöbbentő: megfoszthatják a címétől Beatrix hercegnőt és Eugénia hercegnőt

2022. november 05.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
hercegnő Beatrix hercegnő Eugénia hercegnő brit királyi család udvari szabályok udvari cím
Megdöbbentő: megfoszthatják a címétől Beatrix hercegnőt és Eugénia hercegnőt
© Getty Images/Karwai Tang

III. Károly király megreformálja a brit királyi családot: egyesek szerint Beatrix hercengőt és Eugénia hercengőt is megfoszthatják a címüktől!

 


Erzsébet királynő halála után III. Károly lépett a trónra, aki többször hangoztatta, hogy modernizálni akarja a brit királyi családot. Andrew Lownie királyi újságíró szerint e kijelentés egyet jelent azzal, hogy mindenkit megfosztanak a címüktől, akik nem szerepelnek a trónöröklési sorrend főbb helyein. Ez pedig Erzsébet királynő unokáit, Beatrix hercegnőt és Eugénia hercegnőt is kellemetlenül érintheti.

III. Károly megfosztja címüktől Beatrix hercegnőt és Eugénia hercegnőt?

Károly király már több interjúban bevallotta, hogy csak a brit királyi család legfőbb tagjaival kívánja folytatni az uralkodását, ami egyet jelenthet azzal, hogy Erzsébet királynő unokáit, Beatrix hercegnőt és Eugénia hercegnőt is megfosztja a címüktől — legalábbis Andrew Lownie királyi újságíró szerint.

Getty Images/Samir Hussein
Getty Images/Samir Hussein

Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő Erzsébet királynő unokái, Vilmos herceg és Harry herceg unokatestvérei, akiknek címfosztott édesapjuk, András herceg nyilvános megaláztatáson esett keresztül Erzsébet királynő temetésén. Erre állítólag azért volt szükség, mert András herceg több olyan pénzmosási és szexbotrányba keveredett, amitől a királyi udvar távol akart maradni.

Az újságíró szerint Károly király már döntött a hercegi posztokról

András Lownie királyi újságíró szerint Károly király tisztában van a lehetséges döntésének súlyával és azzal, hogy nagy botrányt okozhat azzal, ha elveszi a hercegnőktől a címeiket, ám továbbra is kitart amellett, hogy modernizálni akarja a királyi családot,és csak a közvetlen trónörökösökkel együtt szeretné folytatni az uralkodását.

Getty Images/Mark Cuthbert
Getty Images/Mark Cuthbert 

Károly király és a brit királyi család sajtósa még nem kommentálta a híreszteléseket, ám köztudott, hogy Beatrix hercegnét és Eugénia hercegnét is rendszeresen lehetett a királyi család hivatalos eseményein látni, ami mostantól megszűnhet.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves