Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Ezért nem találkozhatott Beatrix hercegnő tinikorában Vilmos herceggel és Harryvel

2022. november 12.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
harry herceg királyi család vilmos herceg Beatrix hercegnő brit királyi család királyi botrány
Ezért nem találkozhatott Beatrix hercegnő tinikorában Vilmos herceggel és Harryvel
© Getty Images/Samir Hussein

Megdöbbentő dologra derült fény: kiderült, hogy Beatrix hercegnő tinikorában nem találkozhatott Vilmos herceggel és Harry herceggel! 


Amióta Erzsébet királynő elhunyt, a brit királyi család háza táján egyre több a botrány! Nemrég kiderült, hogy Károly király teljesen ki akarja hagyni Harry herceget a királyi család életéből; ahogyan az is a címlapokon szerepelt, hogy mik voltak Diana hercegné utolsó szavai a halála előtt. Most pedig egy újabb meglepő titokra derült fény: egy újságíró szerint Beatrix hercegnő ugyanis éveken át nem találkozhatott Vilmos herceggel és Harry herceggel!

Beatrix hercegnő éveken át nem találkozhatott Vilmos herceggel és Harry herceggel

A döbbenetes titokról egy brit újságíró rántotta le a leplet, aki szerint Beatrix hercegnő és húga, Eugénia hercegnő (András herceg lányai) éveken át nem találkozhattuk unokatestvéreikkel, Vilmos herceggel és Harry herceggel azért, mert Diana hercegné megtiltotta nekik a kapcsolattartást.

Getty Images/Mark Cuthbert
Getty Images/Mark Cuthbert 

Erre állítólag azért volt szükség, mert Diana hercegné kölcsönadott egy cipőt Sára yorki hercegnének (Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő édesanyjának), akinek HPV-fertőzése lett a magassarkútól. Sára hercegné ezek után hónapokon át szenvedett fájdalmas, vírusos szemöldöktől, melyeket végül csak sebészi úton tudtak neki eltávolítani.

Állítólag Sára hercegné ezek után mindennek elhordta az addigi nagy barátnőjét, Diana hercegnét, aki erre szintén megsértődött és olyannyira megharagudtak egymásra, hogy a gyerekeik közel két éven át nem találkozhattak egymással. 

Nem lehet tudni, hogy ez a történet csak feltevés-e vagy tényleg valós eseményeken alapul, ám azt Beatrix hercegnő is bevallotta, hogy tinikorában különböző családi okok miatt nem tudott annyit találkozni az unokatestvéreivel, mint amennyit szeretett volna.

Getty Images/Julian Parker
Getty Images/Julian Parker

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves