Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BODY POSITIVITY

„63 éves plus size modell vagyok, fura, hogy az emberek még mindig meglepődnek, ha egy átlagos testet látnak fehérneműben”

2023. március 01.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

modell body positivity testkép vallomás kiállás 63 éves modell
„63 éves plus size modell vagyok, fura, hogy az emberek még mindig meglepődnek, ha egy átlagos testet látnak fehérneműben”
© Instagram/@nicolajgriffin

A 63 éves modell őszintén beszélt az érzéseiről, és nem érti, miért döbbennek meg sokszor az emberek az átlagos teste láttán. 


Nicola Griffin karrierje csak sokkal később indult be. A 63 éves modell mára népszerűvé vált a márkák körében, ugyanakkor az emberek sokszor elcsodálkoznak a fotóin. Most elárulta, a negatív kommentek még mindig meglepik. 

A 63 éves modell vallomása meglepte az embereket

Nicola azzal kezdi a beszámolóját, hogy viszonylag késő, az ötvenes éveiben kezdett el modellkedni. A gyerekei akkor mentek egyetemre, és fogalma sem volt, hogy mihez kezdhetne az életével. Új kihívásokat keresett, és küzdött az üres fészek szindrómával. Végül véletlenül találkozott egy ügynökkel, akinek azonnal megtetszett. 

Azt mondta, szereti a hosszú, fehér hajam, és megkérdezte, nem lenne-e kedvem hajsamponhoz modellkedni. Kezdetben nem is gondolkodtam el rajta, de a lányaim biztattak, hogy kezdjem el, így hát megtettem, és olyan modellkarrierbe kezdtem, amilyenről nem is álmodtam. 

A nő karrierje ezután beindult, nagy márkáknak dolgozhatott, és még a Sports Illustrated egyik számában is szerepelt, olyan modellek mellett, mint Ashley Graham. Most a legújabb kampánya kapcsán adott interjút, mivel készítettek vele egy fotósorozatot a M&S számára. Nicola fehérneműket reklámoz, de a fotókon sokan felháborodtak. 

A nő elárulta, hogy nagyon fontosnak tartja ezt a kampányt. Úgy véli, minden nőnek jár a szép fehérnemű, és a magabiztosság, ez nem függ a kortól, vagy akár a mérettől. Ő pedig a saját fotóival szeretné biztatni a nőket. 

Az elmúlt évtizedben változásokat láttam a modelliparban. A próbababák nagyobbak lettek, és az olyan idősebb nők, mint én, többet dolgoznak, különösen Amerikában. 

A nő úgy érzi még mindig sok a negatív vélemény, pedig ő és még pár hozzá hasonló modell a valóságot közvetítik. Ugyanakkor azon fog dolgozni, hogy ezen korlátok megszűnjenek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves