Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Divatbemutató

Meglepő, hogy melyik világsztárt szeretné Rihanna a következő kollekciója modelljének

2022. november 15.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
divatbemutató énekesnő fehérnemű Savage x Fenty Rihanna Beyoncé
Meglepő, hogy melyik világsztárt szeretné Rihanna a következő kollekciója modelljének
© Fotó: Emma McIntyre / Getty Images

Rihanna márkája valósággal szárnyal, a divatbemutatója pedig ismét hatalmas szenzáció volt, most azt is elárulta, hogy kit szeretne a következő modelljének. 


Az énekesnő márkája, a Savage x Fenty sokak kedvence. Széles méretskálával rendelkezik, és valóban különleges darabok találhatóak a kínálatban. Ám úgy tűnik Rihanna még ennél is nagyobb dologgal készül a következő szezonra. 

Ő lehet Rihanna új modellje? 

A Prime kínálatában pár héttel ezelőtt vált elérhetővé a Savage x Fenty Vol. 4 divatbemutató, ami ismét elkápráztatta a nézőket. Rihanna természetesen nem maradhatott ki a modellek közül, de szerepelt benne többek között Irina Shayk, Cara Delevigne, és egy rövid időre meg Johnny Depp is feltűnt

A show kapcsán az E! News készített egy rövid interjút az énekesnővel, a riporter pedig megkérdezte, hogy kit látna szívesen a következő bemutatóján. Rihanna egy percig sem habozott, és rögtön Beyoncé nevét mondta. 

Ez mindent felülmúlna számomra. 

Bár Beyoncé még nem adott választ a különleges felkérésre, nem okozna meglepetést, ha ő is feltűnne a jövő évi divatbemutatón. A korábbi években szerepelt már Cindy Crawford és Gigi Hadid is a kifutón. A márka számára még régóta alapértéknek számít a body positivity, ezért kifejezetten ügyelnek arra, hogy eltérő testalkatú modellekkel dolgozzanak együtt. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves