Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Verno House
Verno House

Ritka az olyan átgondolt, építészeti és belsőépítészeti szempontból is kivételesen igényes és nemzetközi színvonalú szálloda Budapesten, mint a decemberben átadott Verno House-é. Az új, ötcsillagos butikhotellel a Szabadság tér végre megkapta azt a szállodát, ami méltó történelmi jelentőségéhez és szépségéhez!

A Verno House-nak otthont adó épület eredetileg az 1800-as évek elején épült, majd többször is átalakították. A 2000 óta műemléki védettséget élvező klasszicista tömb sokáig egy spanyol szállodalánc budapesti egységeként üzemelt, az elmúlt két évben azonban átfogó felújításon esett át. A városra reflektáló, a helyieket és a turistákat egyaránt befogadó, modern, kortárs, fiatalos szállodaként született újjá. 

A szállodában azonnal szembeötlő az építészeti és belsőépítészeti következetesség és igényesség – ami nem véletlen, hiszen e két területért egyazon stúdió: a BIS Építész Iroda, azaz Gyökér András, Losonczi Júlia és Pusztai Veronika felelt. Az  elegáns, klasszicista külsőt, illetve az olyan tipikus stílusjegyeket, mint a hosszú ablakok vagy a külső homlokzat osztásai a tervezők a belső térben is felidézték.

A szobáknak például az elegáns, kazettás falburkolatok adnak korhű karaktert, melyek szépségét még jobban kiemeli a gazdag függönyözés, az egyedi tervek alapján készített szőnyegek, illetve a díszpárnák amelyek mind a JAB Anstoetz termékei.

A klasszikus alapokat bátor színválasztással kombinálták a tervezők: a közösségi terekben, a három kategóriában elérhető szobákban, illetve a saroklakosztályban meleg fűszerszíneket alkalmaztak, melyek az összes teret végtelenül otthonossá, intimmé teszik. A klasszicista alapokat és a mediterrán jellegű színhasználatot végül kortárs, letisztult vonalvezetésű, elegáns bútorokkal, rengeteg növénnyel, könyvvel és otthonos lakberendezési kiegészítőkkel kombinálták, aminek eredményeképpen egy végtelenül friss és hívogató stílus jött létre a Verno House-ban. 

NÉZZ BE A VERNO HOUSE-BA, KATTINTS A GALÉRIÁRA:

article-gallery-img

 

A Verno House weboldalát itt érheted el! 

EDIDA 2023

Idén is összeállítottuk nektek a magyar design szakma legjobb és leginspirálóbb alkotóinak, termékeinek és szép tereinek listáit, amelyekből ti választjátok ki a magyar design szakma 2023-as „Oscar-díjasait”. Ismerd meg őket, és szavazz a kedvenceidre!

Exkluzív banki partnerünk: Raiffeisen
Autós partnerünk: Raiffeisen

A SZAVAZÁS LEZÁRULT

Nyertesek

Együttműködő partnerünk: MaxCity
JYSK

Az év enteriőrje, közösségi tér további jelöltjei

Jelölőbizottság

A jelölteket egy nemzetközileg is elismert szakemberekből álló zsűri választotta ki

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.A további kategóriákban még 2023. szeptember 14-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.A további kategóriákban még 2023. szeptember 14-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE