Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Solinfo Cinema
Solinfo Cinema

A világjárvány számos területen megváltoztatta a szokásainkat: az otthonainkban helyet kapott a home office, az irodák ugyanakkor otthonosabbak lettek. Egyre-másra születnek olyan terek is, amelyek hibrid jellegűek, azaz számos funkciónak képesek megfelelni. Ilyen Budapest legújabb és talán legstílusosabb multifunkcionális tere a Solinfo Cinema!

Amióta egy laptop és egy jó internetkapcsolat is elég a munkavégzéshez, gyakorlatilag bárhol dolgozhatunk: a konyhánk melegében, a természet lágy ölén, vagy akár külföldön is. Nem meglepő, hogy a home office térnyerésével a hagyományos irodák, irodaházak alapterülete is csökkent, így azonban számos más funkció is kiszorult ezekből az épületekből.

Épp ezt a problémát küszöböli ki tökéletesen a Solinfo Cinema. A Solinfo Group legújabb, multifunkcionális terme  olyan reprezentatív tér, amely számos eseménytípus vendéglátására alkalmas: szervezhető itt termékbemutató, workshop, sajtótájékoztató, tréning.

Akár vállalati események, prezentációk, megbeszélések is kiszervezhetők ide, ha az irodában már nem áll rendelkezésre erre alkalmas helyiség, vagy egyszerűen csak kiszakadnánk a megszokott környezetünkből (ráadásul igény szerint a Solinfo Caféból catering is kérhető).

A Solinfo Cinema megalkotása különösen izgalmas feladatot jelentett a tervezők, a Solinfo munkatársai, Egresits Georgina és Gemov Nikolett számára. Céljuk egy olyan tér létrehozása volt, amely a lehető legtöbb funkció ellátására alkalmas, emellett bemutatóteremként funkcionál. A Solinfo Cinema a ferm LIVING bútorait, valamint a Solinfo legkülönbözőbb világítástechnikai megoldásait vonultatja fel, így kiemelten fontos szempont volt az is, hogy mindebből minél több elem legyen itt szerepeltethető. Érdemes megfigyelni például a mennyezeti világítástechnikát, melynek tervezése Orbán Zoltán és Mucza Máté munkáját dícséri: itt a Wever & Ducré spotjai mellett a Wastberg W171 Alma lámpa kapott kiemelt szerepet, a két rendszer pedig együtt gondoskodik arról, hogy minden fajta eseményen tökéletes legyen a megvilágítás.

A ferm LIVING bútorai mellett helyet kapott a térben egy Timbart kőris tömörfa konyhasziget és tárgyalóasztal is, de a tervezők a kiegészítőkre is kiemelt figyelmet fordítottak, hogy minél otthonosabb és egyedibb legyen az enteriőr. Itt is főszerepet játszanak a világítástechnikai termékek – több álló- és asztali lámpa gondoskodik a hangulatos fényekről –, de olyan apróságok is megtalálhatók a térben, mint puffok, tálak, kaspók, vázák. A végeredmény egy olyan harmonikus, otthonos enteriőr, amely akár lakásnak is beillik – de erre a célra sajnos nem bérelhető.

TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATTINTS A GALÉRIÁRA: 

article-gallery-img


További információkért kattints a Solinfo Cinema weboldalára

EDIDA 2023

Idén is összeállítottuk nektek a magyar design szakma legjobb és leginspirálóbb alkotóinak, termékeinek és szép tereinek listáit, amelyekből ti választjátok ki a magyar design szakma 2023-as „Oscar-díjasait”. Ismerd meg őket, és szavazz a kedvenceidre!

Exkluzív banki partnerünk: Raiffeisen
Autós partnerünk: Raiffeisen

A SZAVAZÁS LEZÁRULT

Nyertesek

Együttműködő partnerünk: MaxCity
JYSK

Az év enteriőrje, közösségi tér további jelöltjei

Jelölőbizottság

A jelölteket egy nemzetközileg is elismert szakemberekből álló zsűri választotta ki

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.A további kategóriákban még 2023. szeptember 14-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.A további kategóriákban még 2023. szeptember 14-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE