Quantcast

#NOMAKEUP

Kylie Jenner megmutatta, hogyan néz ki valójában

Kylie Jenner megmutatta, hogyan néz ki valójában
© Cindy Ord/MG22/Getty Images

YouTube csatornáján tett közzé egy videót Kylie Jenner, amelyben póthaj, barnítókrém és smink nélkül látható.

Kétségtelenül Kylie Jenner szettje volt az egyik legfurcsább az idei Met-gálán. Az elmúlt években Kim Kardashian volt az a családból, aki zavarbaejtő kreációival hívta fel magára a figyelmet a vörös szőnyegen, ám ezúttal ő egy klasszikus darabra szavazott, míg húga egy bizarr esküvői ruhában és baseball sapkában jelent meg a világhírű divateseményen.

A Met-gála után néhány nappal Kylie YouTube-csatornáján azt is megosztotta rajongóival, hogyan készült az estére. A közel tízperces videóból több izgalmas háttérinformáció is kiderül, például, hogy már 36 órával a rendezvény előtt elkezdik a Kardashian-Jenner nővérek készülődést, de az is látható, hogy mekkora stáb dolgozik azon, hogy Kylie végül úgy nézzen ki a vörös szőnyegen, ahogy láthattuk, és hogy olyan képek és videók kerüljenek fel közösségi oldalaira, amilyenek végül felkerültek. Értsd: tökéletesek.

Ami viszont még ezeknél is érdekesebb, hogy Kylie Jenner többször is látható a videóban smink és gondosan beszárított frizura nélkül, sőt póthajat és barnítókrémet sem visel. Így most bárki megtekintheti, hogyan néz ki a sminkmogul-realitysztár a valóságban, és hogy mi mindenre van szüksége ahhoz, hogy úgy nézzen ki, ahogyan az Instagramján.

Kylie Jenner néhány botrányos húzása:

Kylie Jenner videót posztolt szüléséről, felrobbant a net

Hónapokig babon élt Kylie Jenner miatt az egyik rajongója

Kylie Jenner sokkolta rajongóit: egy lakás árát éri cipőgyűjteménye