Quantcast

TAVASZ 2022

Nincs most trendibb ennél a táskánál

Nincs most trendibb ennél a táskánál
© Olena Ruban/Getty Images

A tavaszi és nyári hónapok sztárja a csomózott táska lesz, mutatjuk, hogyan néz ki ez a trendi darab!

Tavasszal és nyáron nemcsak a viselt ruhák, cipők stílusa és színe újul meg, de táskákból is teljesen más típusokhoz nyúlunk, mint ősszel vagy télen. Idén egy teljesen új modell lesz a legnépszerűbb, a csomózott táska hódít most mind az interneten, mind az utcákon. 

A csomózott táska lesz a következő hónapok sztárja

Tavasszal és nyáron nem lehet kikerülni a fonott táskákat. Nem meglepő, hiszen nemcsak, hogy stílusos, de tökéletesen elfér benne minden, nagyszerűen pakolható. Idén azonban a következő hónapokban nem a fonott, hanem a csomózott táskák lesznek a középpontban. Ez a típus jóval elegánsabb, mint a kötött fajták, így nagyszerűen viselhetők bármilyen szettel. 

Ami az anyagokat illeti, csak a képzeletünk szab határt. Legyen akár bőrből, szövetből vagy szaténból – a csomózott táskákban rengeteg lehetőség rejlik. A bőrből és szaténból készült típusok végtelenül elegánsak és minden eseményre jó választások lehetnek, míg a szövetből csomózottak a hétköznapokra ideálisak. 

Nincs határ, a lehetőségek száma végtelen

A csomózott táskák méretüket tekintve is nagyon eltérőek lehetnek – a kis fogantyútól és válltáskától a nagy táskákig és a bevásárló típusig bármilyen lehet. Az ismert tervezők nyári kollekcióiban számtalan típus tűnik fel, így az sem kizárt, hogy a fast fashion üzletláncokat is ellepik majd ezek a modellek. 

 

MÉG TÖBB HÍR A DIVATVILÁGBÓL

Váratlan: Kim Kardashian csak Marilyn Monroe ruhájának másolatát viselhette

Újra divat lesz Diana hercegné kedvenc kiegészítője

A Coca Cola high fashion üzletet nyitott Londonban