Quantcast

#zarapinkdress

Mindenki a Zara tavaszi ruháját akarja, várólista van rá világszerte

Mindenki a Zara tavaszi ruháját akarja, várólista van rá világszerte
© Instagram

Influenszerek tömkelege posztolja sorra a Zara pink tavaszi ruháját. Már saját hashtage is van!

Egy hónappal ezelőtt rukkolt elő a Zara azzal a tavaszi ruhával, amiért teljesen megőrül most az internet: TikTokon és Instagramon is sorra osztják meg a felhasználók, de a legmenőbb influencerek is csak ezt a ruhát akarják.

Az említett darab egy rózsaszínű, midi hosszúságú szatén ruha, ami első ránézésre egy hosszú kombinéra hasonlít – hátulról viszont dekoratív kapcsok és rögzítők húzódnak rajta végig. A Magyarországon is kapható ruhát jelenleg 12 995 forintért árulják, és pár hét alatt már többször is lefogyott belőle a készlet. A népszerűsége miatt mostanra várólistát írtak ki rá, és az email cím megadásával elsőként küld a márka üzenetet azoknak, akik meg akarják vásárolni a pink ruhát.

„Rajongok a rózsaszínű szaténért. Fantasztikus lesz ez a ruha, ha lebarnulok és a dekoltázsom is tökéletesen mutat benne a diszkrét merevítőknek köszönhetően”

– mondja Marina Rough, a divatinfluencer (@inchargeofoutfits), aki egy rövid TikTok videóban mutatta be először ezt a ruhát, amit két nappal később már több, mint 1,4 millióan tekintettek meg. Az influencer példáját azóta már annyian követték, hogy egy külön hashtaget is létrehoztak a platformon #ZaraPinkDress névvel, melyre jelenleg 1 millió találat van az applikáción belül.

A TikTokon kívül a többi közösségi médiumon posztoló felhasználó is megőrült a ruháért: Instagramon például alig lehet olyan influncerrel találkozni, aki ne pózolt volna már ebben a ruhában.

„Olyan sok bókot kaptam arra a ruhára, hogy elmondani sem tudom. Idegenek kérdezik meg, hogy honnan van; mások azt hiszik, hogy ez egy dizájner ruha, de csak 59 dollár!”

– mondja egy másik influencer, Kate Beeks, aki azután vásárolta meg a szatén ruhadarabot, hogy meglátta az Marina Rough videóját.

 „Ez a rágógumi árnyalatú rózsaszín nem túl harsány, de nem is túl szolid, egyszerűen mindenkin jól mutat. Az anyagának van egy kis szaténos fénye, a mellrésze pedig a dekoltázs alatt rögzítve van, tehát még melltartót sem kell alá venni. A legjobb benne pedig az, hogy XS mérettől egészen XXL-ig lehet kapni!”

– mondta egy másik felhasználó, aki most vett először ruhát azért, mert az megtetszett neki egy influenceren.

Via

Ruhadarabok, amiket hasonlóan felkapott az internet:

Egyszerűen megvadulnak a netezők ezért a felsőért

Ez a fürdőruha a nyár slágere, minden testalkatra telitalálat

Ez most a legnépszerűbb esküvői ruha a neten: tömegesen rendelik a menyasszonyok