Quantcast

TRIKINI

Ez a fürdőruha az idei nyár sztárja, mindenki vékonyabbnak tűnik benne

Ez a fürdőruha az idei nyár sztárja, mindenki vékonyabbnak tűnik benne
© Imaxtree

Fürdőruhában alakot formálni? Lehetséges, csak arra alkalmas típust kell választani!

 

A fürdőruha divatban visszatérnek az 1950-es és 1960-as év legkedveltebb darabjai: újra hódítanak a trikinik. A szuper csábító és rendkívül nőies modell 2022-ben az egyik legkedveltebb fazon, mert mindenkinek jól áll. 

A trikini a szezon legdögösebb darabja

A triklini azért is kifejezetten előnyös, mert a bikininél jóval többet takar, és sokszor sokkal szélesebb a szabások lehetőségeinek kínálata: így pedig mindenki megtalálhatja a számára tökéletesen kialakított formát. 

Hogy mennyire látszódjon ki a has vagy a derék területe, az már a mi ízlésünk kérdése, mint ahogyan az is, hogy milyen mély vagy éppen mennyit takaró dekoltázst szeretnénk megmutatni. Ugyan utóbbiról a bikini esetében is dönthetünk, ott azonban a has szabadon marad, így olyan intenzív alakformáló hatása nincs. A bikini esetében maximum az alsórész magasságával és anyagtartalmával, szabásával trükközhetünk az alakunkkal. Aki a hasát takarná, az magasabb derékig érő fazont választ. Aki többet mutatna, az pár laza megkötős modellt szerez be.

A trikini azonban közel nem mutat ennyit még a legmerészebb darabok esetében sem, a több anyag miatt sokkal intenzívebben formálja testünket. Ez a modell egyébként már most annyira népszerű, hogy a legnagyobb márkák már most meglátták benne a lehetőséget, és olyan darabokat is gyártanak, amelyek az utcán, egy nadrággal is stílusosan viselhetőek. Így tehát a trikini nem csupán a tengerparton hódít majd, de az utcákon is feltűnnek majd az izgalmasabbnál izgalmasabb kombinációi. 

A sztárok is imádják a trikinit

Aki az átlagtól is bevállalósabb, annak tökéletes lehet Emily Ratajkowski tervezése, amely szinte alig takar valamit, ám az biztos, hogy az eredmény őrjítő lesz.  

Dua Lipa is kedveli a különleges trikiniket és bikiniket, és ám a fellépéseken, klipekben előszeretettel visel merészebb darabokat, a hétköznapokban inkább szolid, ám látványos darabokban pihen. 

Bella Hadid egy meglehetősen izgalmas formát választott, ám egy biztos: ebben azért nem ajánlatos lebarnulni, mert érdekes mintázatot hagyhat a bőrünkön. 

Via

Még több fürdőruha tipp

Ez a négy legtrendibb bikini 2022-ben

Dua Lipa elképesztően szexi bikinis fotókat posztolt

Ez a fürdőruha a nyár slágere, minden testalkatra telitalálat